Ett uppdaterande inlägg

Publicerat klockan 20:51:00 i: Dagbok
Nämen hej. Det var inte igår.
 
Det har hänt både en och två och femton gånger att jag gått in här och tänkt skriva några rader, men det har aldrig blivit någonting av den tanken. Nu tänkte jag i alla fall publicera det här, oavsett hur kort och innehållslöst det blir. På något sätt måste jag ju komma igång igen, för jag vill ju skriva och jag vill ju ha någonting att gå tillbaka till och läsa om några år. 
 
Sist jag skrev var det april och nu är det september. En hel sommar har passerat. Vera har hunnit fylla 1 år, har lärt sig gå och kan nu göra sig lite förstådd. Hon är nu snart 15 månader och varje dag förvånas jag över hur mycket hon lärt sig. Jag har fyllt 27, har hunnit börja jobba, ha semester och börja jobba igen. Peter har passerat 30-strecket och är fortfarande hemma med Skrotan, men nästa vecka påbörjas inskolning på förskolan. Tiden på förskolan blir inte vidare lång dock, för i jul går jag hem på nästa föräldraledighet och Skrotan ska också vara hemma då.
 
Vi väntar vårt andra barn och på fredag har redan halva graviditeten passerat. Det går mycket snabbare den här gången och jag hinner inte med. Hur jag mår och allt om graviditeten får jag ta i ett annat blogginlägg någon annan gång. Det hinner jag inte nu. Nu har Peter nattat dottern och vi ska dricka te och titta ikapp på Idol.
 
På återskrivande.
Visa fler inlägg