Tandsprickning

Publicerat i: Dagbok, Familjen
Igår kväll påbörjade jag ett inlägg här, men det lyckades aldrig bli färdigt. Efter att Skrotan sovit i en halvtimme vaknade hon väldigt ledsen och helt omöjlig att söva om. Tidigare igår hade jag sett två nya tänder som tränger fram i överkäken och det är definitivt vad som spökar här. Tilläggas bör att också hennes eftermiddagssömn störts, och sömnkontot låg alltså redan på minus. Under eftermiddagsvilan kom först, vad jag tror var, ett Gripen-plan och flög över oss så att det dånade ända in i ryggmärgen och sen var det visst en tupp som gol. Livet i Norrhult.
 
Efter lite Alvedon igår kväll var hon visserligen mindre ledsen, men bara så länge hon slapp ligga i sängen och sova. Vi knökade och knorvlade, bar, vaggade, sjöng och talade om att nu är det minsann dags att sova, men inte förrän 01:45 gick hon med på att det och stängde sina blå.
 
Sen följde en orolig sömn, både i hennes egen säng och bredvid mig i vår säng, tills hon vaknade vid kvart över åtta. Hon skrapade alltså inte ihop särskilt mycket sömn för en natt. Eftersom en bebis utan sömn är en väldigt oglad bebis har jag försökt att söva om henne i vagnen, efter en flaska välling. Hon somnade för en halvtimme sen och nu håller jag alla tummar för ett långt förmiddagssovpass. Samtidigt som jag skriver det här har jag ena foten på vagnen så att den vaggas ständigt.
 
Nu ska jag dricka väldigt mycket svart kaffe.
#1 - - Mamma:

Usch vilka eländiga tänder😢😴

Svar: Ja, att få tänder är sannerligen inte lätt. Kan förstå att tandfen belönar små barn med guldpengar när man tappat dem, när man behövt kämpa så hårt för att få dem till att börja med. ;)
Elin Adolfsson