Nu har hon sovit i två och en halv timme och jag har hela tiden, oavbrutet, vaggat vagnen med ena foten. Då och då har jag fått ta hjälp av händerna för att skapa mer gungning i vagnen samtidigt som jag vyssjat. Allt för att hon ska ha bästa möjliga förutsättningar att skrapa ihop lite välbehövlig sömn.
 
Jag har därför inte kunnat göra annat än att sitta på samma plats i soffan och leta nya typsnitt på Google Fonts. Det är knepigare än man kan tro, ska ni veta. Det hela beror ju på vad för typ av inlägg jag skriver. Vad de handlar om och hur jag använder orden. I vissa fall passar ett tunt typsnitt med seriffer, i andra fall passar ett runt och mjukt typsnitt. Ett typsnitt är aldrig bara ett typsnitt, och det är en djungel.
 
Hur som helst har jag efter mycket om och men valt ett typsnitt som heter Muli. Ett runt och mjukt typsnitt. För runda och mjuka texter. 
 
Nu får jag alltså bara skriva saker som handlar om vardagligheter. Aldrig någonsin får jag skriva något kryptiskt och internt, för det passar inte med typsnittet. Om jag bara skriver om kaffe hädanefter, så vet ni vad det beror på.
 
Jag har nu slutat vagga, så att Skrotan får vakna bäst hon vill. Det börjar ju bli dags för lunch. Och mer kaffe.
#1 - - Mamma:

Det där med typsnitt förstår jag mig inte på. Skönt att lillsnutt fick sova lite iaf

Svar: Nej, det vet jag att du inte gör. Men bytt har jag i alla fall! :) Ja, hela 3 timmar och 10 minuter lyckades hon skrapa ihop.
Elin Adolfsson