Jag är ju fullkomligt värdelös på att skriva här och att det någon gång ska komma några inlägg rörande inredningen i vårt hus är nog att önska för mycket. Att lova för mycket är som att inte lova något alls, säger hon ju, Melissa Horn.
 
Idag är det i alla fall tisdag och det har hunnit bli nytt år på sistone. Marken är täckt av snö och jag tror bestämt att den nya istiden har kommit. Det är vackert, men inte vidare behagligt. Nu ska det vara såhär i flera evigheter innan det blir varmt igen. Jag har ju aldrig varit en vintermänniska, men kanske mer när jag var liten och åkte snowracer nerför Bondebacka eller lekte säl på skolgården. Det var tider det. På sistone har vi förresten börjat på babysim också, och första gången i söndags var en stor succé.
 
Nu sover en sjuk liten tjej i vagnen här i vardagsrummet och jag ska dricka kaffe. Det känns kämpigt ända in i ryggmärgen att se sin lilla bebis sjuk, även om det bara är lite förkylning och så feber igår kväll.
 
Imorgon skulle vi egentligen iväg och besöka en förskola som vi eventuellt vill att Skrotan ska börja på i höst, men nu har jag ringt och skjutit fram det en vecka så att vi hinner friska på oss.
 
Jag borde ju knåpa ihop en nyårslista i alla fall. Ska se om jag hittar någon bra i arkivet, så återkommer jag. Förhoppningsvis.
#1 - - Mamma:

Hoppas lillsnutt blir frisk snart! Det blir väl spännande att beaöka Veras blivande? förskola