Det är söndag och jag är ovanligt sugen på att skriva här. Därför tänkte jag fira denna skrivarlust med att skriva ett helt vanligt blogginlägg om min söndag.
 
I förmiddags var vi på babysim med Skrotan och även om vi missat de två senaste gångerna när hon varit febrig och förkyld gick det väldigt bra idag. Att simma omkring med pappa, andra bebisar och massor med badleksaker är väldigt populärt.
 
Efter babysimmet åkte vi till Tornby där vi gick på Ikano och Ikea. Det inhandlades nya jeans till både mig och Peter, och en skjorta, tre nagellack och en mascara till mig. Dessutom köpte vi en hatthylla och grejer att barnsäkra hemmet med.
 
När vi kommit hem fick vi besök av mina föräldrar och vi bjöd på fika. Nu sover Skrotan sin eftermiddagsvila i vagnen och vi ska plocka i ordning lite här hemma. Resten av dagen ska vi försöka hinna med att slipa en omgång i Skrotans blivande rum och äta god mat ikväll.
 
Imorgon är det dags för BVC-besök med 8-månaderskontroll. Jag har väldigt svårt att greppa att hon redan blivit så stor. Nu för tiden är hennes favoritsyssla att gå omkring och hålla oss i händerna, vilket kanske inte är jättekonstigt eftersom hon gillat att stå upp sedan hon var väldigt liten. Dessutom har hon lärt sig att vinka. Min lilla bebis.
#1 - - Mamma:

GulleVera💕