Lördagslyx

Publicerat i: Dagbok
Så var det äntligen lördag, bästa dagen på veckan. Jag lyxade igång dagen med lite sovmorgon, vilket var mycket välbehövligt efter en härjig natt. Sen tog Peter ut Skrotan på en promenad i vagnen så att hon kunde sova förmiddagsvilan utomhus och jag fick tid att ta en långdusch (eller ja, längre än några minuter i alla fall, och utan publik). Dessutom hann jag sätta igång en diskmaskin, städa undan lite och brygga kaffe.
 
Nu är Peter iväg inne i Linköping för att köpa vit väggfärg. Vår tidigare burk hade blivit för gammal och dessutom skurit sig helt och hållet, och vi behöver ju sätta fart med målningen om Skrotan ska få sitt rum någon gång i år. På vägen hem ska han också hämta upp Johan som ska följa med hem till oss.
 
Skrotan sitter på golvet och roar sig med sitt babygym. Det har ju inte riktigt samma funktion som när hon var en liten bebis som låg på rygg och sträckte sig efter saker, men det är fortfarande uppskattat här hemma. Det känns därför extra bra att vi köpte ett i trä som går lätt att flytta och är lätt att leka vid sittande också.
 
Nu ska jag ta mig en slurk kaffe och sen dröjer det nog inte länge förrän bilen kör in på uppfarten.
#1 - - Mamma:

Det är verkligen skönt med lördagar! Bra för Vera att få sitt rum färdigt. Ha en skön helg😍