Det var ju ett tag sedan sist. I september skrev jag inte ett ord här. Hösten brukar ju vara min ultimata bloggtid då inspirationen flödar och motivationen slår till ordentligt. Det kan vara så att jag har annat för mig än att sitta här, men nu tänkte jag passa på medan det sovs i vagnen. 
 
Snart är hösten förbi för den här gången och den här hösten har väl inte riktigt varit som mina höstar brukar. Jag brukar lyssna på Melissa Horn och Lars Winnerbäck och ägna en och annan minut åt att minnas tillbaka svunna tider och ta ett antal strapatser längs Memory Lane. Istället har jag i år försökt leva så mycket det bara går i nuet och ta vara på varje minut. Det är inte alls likt mig och jag är väl inte direkt van än. Jag måste ta vara på den här tiden för jag vet att jag kommer att se tillbaka på det här om några år och vara en gnutta missnöjd med att det gick så fort. Skorpan lär sig så mycket nytt hela tiden och det är svårt att hänga med. Jag blir obeskrivligt stolt över alla framsteg, men vill gärna stoppa tiden ibland.
 
Nu lyssnar jag på Melissa Horns nya singel - Du går nu. De flesta av hennes sånger växer med tiden, blir bättre och bättre allteftersom texterna sjunker in, och så även denna. Winnerbäck har också släppt nytt - Köpt en bil, och den gillar jag också.
 
Jag ska försöka bli bättre på att skriva här. Det säger jag ju ofta, men det blir sällan så ändå. Jag har svårt att finna de rätta orden. Svårt att hitta tiden med. Jag kan ju inte bara sluta skriva här nu. Jag har ju faktiskt bloggat i tio år, även om det bara finns synligt arkiv här från 2009 och framåt. Det är ändå en ganska lång tid det.
 
September brukar vara min ultimata fotomånad också. Höstens färger brukar förevigas med ett och annat foto. Den här hösten är det något annat, eller mer rätt - någon annan, som fotas och förevigas. Hösten kommer ju åter nästa år, men min lilla skorpa till dotter kommer med all säkerhet inte att vara såhär liten igen. Hon har nu hunnit bli 4 månader och 1 vecka.
 
Nu har jag kompenserat bristen på blogginlägg den här hösten, med att skriva just "höst" tio gånger. En fullkomligt giltig kompensation.
 
Snart är det jul.
 
Det var det hela för nu. Jag återkommer eventuellt snart.
#1 - - Peter:

Inte svårt att vara stolt över den finaste skorpan som finns! En fin tid vi har nu alla tre :D!

#2 - - Mamma:

Klart att lillsnutt är det finaste den här hösten! Du får väl ta henne med ut i höstfärgerna o fota dem tillsammans!