Idag är det fredagen den trettonde och det innebär att vår lilla bebis fyller fem månader. Vad tiden går! Just nu ligger hon och sover förmiddagsnapen, men jag tror att hon vaknar när som helst.
 
Vi är i full gång med att inreda vårt hus. Vi flyttade ju in för fem månader och tre dagar sedan, men vi har väl inte riktigt prioriterat inredande så mycket än. Dels för att vi först ville måla om några rum, och dels för att vi helt enkelt inte har tillräckligt med tid att lägga på det.
 
Nu är i alla fall ett rum färdigmålat, det gula rummet, och där ska det bli någon form av mediatek med böcker, filmer och CD-skivor. Det ska upp egenfotade tavlor på den gula fondväggen och kanske ska vi försöka få till någon form av barnsäkert dryckesskåp.
 
Jag har en tanke om att man ska kunna gå dit och sätta sig i en skön gammal skinnfåtölj med en whiskeypinne och en god bok i en mysig lampas sken. Gärna en lampa i industriell stil, eller en stativlampa. Haha. Ja, när man nu ska få tid till det. Dessutom är jag inte direkt något stort fan av whiskey. Jag har oftast inte heller tålamodet eller lugnet som krävs för att sitta rakt upp och ner och plöja igenom en bok. Meeeen det är känslan jag vill åt, även om det i själva verket kanske blir en fåtölj där vi kan krypa upp tillsammans med Skrotan och läsa Richard Scarry-böcker med varm choklad. Det låter ju egentligen väldigt mycket mysigare, men det känns inte som rätt inredningskänsla.
 
Jag planerar att eventuellt publicera några bilder på hur det går. Min förhoppning är att det ska göra att inspirationen för inredningen ökar samtidigt som motivationen för bloggandet skjuter i höjden. En smula naivt av mig att tro att jag den här gången ska börja blogga mer frekvent. De andra ungefär tretusen gångerna har det ju inte riktigt gått enligt planerna.
 
Hur som helst, nu ska jag plocka i ordning lite här. Det är ju ändå fredag och allt.
 
Dessutom är det någon som vaknar nu.
#1 - - Sara:

Lite bilder från ert hus vore ju skojigt! :)

#2 - - Mamma:

Mmmmm....... Väntar på resultatet😜