Dags för ultraljud

Publicerat i: Dagbok
Helgen förbi och jag sitter i min soffa och har precis ätit frukost. Om en stund ska jag bege mig mot bussen för att åka in till sjukhuset. Idag väntas nämligen ultraljud igen och jag tror och hoppas att det både blir tillväxtkontroll och flödesmätningar. Peter är iväg och besiktigar vårt nyköpta hus och mycket händer samtidigt som vanligt.
 
I lördags var det dags för CTG-kurva och det såg bra ut, trots att lilltjejen är knepig att hitta allt som oftast. Det känns väldigt skönt att ha känt hennes sparkar innan man åker dit, annars blir väntan på hjärtljuden oändlig. Efter att kurvan var godkänd av läkare fick jag permis igen till samma tid nästa dag. Vi styrde bilen mot Motala för att umgås med familjen och inte behöva tänka på annat än att vila och ta det lugnt. Det bjöds på grillat och på kvällen tittade vi på något så spännande som Melodifestivalen innan vi åkte hem igen.
 
Igår var det alltså söndag och efter ytterligare en bra CTG-kurva på Special-BB fick vi åka hem. På eftermiddagen fick vi besök av svärföräldrarna som hade mig sig mat som knixades ihop och avnjöts.
 
Jag hoppas innerligt att ultraljudet idag har positiva nyheter att komma med. Det lilla pyret lever ju där inne i alla fall, det har jag känt.
#1 - - Mamma:

Håller tummarna!!!!😃👍👍