Trivs i vår idyll

Publicerat i: Huset
Imorgon är vår lilla tjej beräknad att komma, men jag tror att det dröjer. På sistone har vi hunnit med att flytta till vårt fina hus på landet med skogen och åkern som närmsta granne. På sistone har jag också lyckats ta körkort, såhär lite lagom i sista stund innan flytt och tillökning. Bättre sent än aldrig heter det ju. Allt på samma gång.
 
Idag har vi köpt oss en grill från Weber. Till största delen var grillen en inflyttningspresent av mina föräldrar och Peter håller för närvarande på att bygga ihop den på vårt trädäck så att vi kan inviga den. Tidigare var jag ute en sväng med Telma i sele, så att hon får bekanta sig med omgivningen i lugnt tempo. Våra katter ska ju nämligen få bli utekatter är det tänkt, nu när vi bor mitt ute i ingenstans på vår lilla grusväg. Som grannar har vi även lamor (eller alpackor), hästar, får och kor. Jag stortrivs och sedan vi flyttade hit har äntligen sommaren kommit. Varmt och skönt. Kanske lite för varmt såhär i 40:e veckan av graviditeten, men hellre det än snö och is för det är minsann inte skoj för fogarna att gå på.
 
Idag fick jag förresten mail om att jag återigen vunnit Östgötatrafikens tävling om biljetter till Bråvalla, tredje året i rad nu. I år har jag vunnit två festivalpass till de tre dagarna och trots att det inte är läge att gå på festival nu i sommar är jag fullkomligt överlycklig över min vinst. Börjar ju bli en fin liten tradition det här.
#1 - - Mamma:

Hoppas ni kommer trivas i ert fina hus och att grillen kommer till användning ofta i sommar. I morgon är det dags att börja räkna uppåt istället.