Snart är det höst

Publicerat i: Dagbok
För två och en halv vecka sedan fyllde jag 26 år, och i måndags var det Peters tur att fylla år, 29. Vi firade oss med släktkalas på min dag och som vanligt när det är min födelsedag bjöd vädergudarna på solsken.
 
Solsken har det blivit mycket av nu i augusti när de flesta har börjat jobba igen efter semestern. Jag tycker att dock att det är himla härligt med lite sommar nu. I augusti känns värmen lite mer behaglig, även om jag trots allt förbannar solen ibland när den är extra påträngande. I skuggan trivs både jag och Vera dock.
 
Nu sover snörpan efter mycket om och men i vagnen. Trots att jag körde till Berg och tog en liten promenad med vagnen tidigare idag ville hon inte sova mer än högst en kvart i sträck. I Berg hämtade jag ut en klänning som jag mest troligt ska ha när vi ska på bröllop första helgen i september. Nu fattas bara en slips till Peter, eventuellt ett par skor till mig och en liten klänning till Vera. Kanske inte så bara egentligen, men det känns som att vi har klarat av det svåraste köpet, en passande amningsklänning. Eventuellt behöver jag köpa någon klänning till. Den yngsta i familjen ser ibland till att vissa ombyten behövs.
 
Snart är det äntligen september, min absoluta favoritmånad. I september förra året blev jag minsann gravid med världens bästa Vera. Det känns helt galet att det snart gått ett år, även om det samtidigt känns väldigt länge sedan.
#1 - - Mamma:

Det är skönt att sommaren hålls kvar ett tag till. Tiden går så fort och Vera är redan 2 månader. Jag ser absolut fram emot september mest för att den ska tillbringas till stor del på annan ort!!