Egentligen hade jag tänkt skriva ett inlägg här om hur jag tycker att det är att bo mitt ute i ingenstans, som vi ju har gjort i två och en halv månad. En sömnlös natt när jag låg och vred och vände mig, fram och tillbaka i sängen, funderade jag på det, men nu hittar jag helt enkelt inte orden. Jag får återkomma med ett sådant inlägg när orden hittat tillbaka så att jag kan uttrycka mig på rätt sätt. Svårt att fånga en känsla när jag inte har någonting att fånga den med, nämligen.
 
Det är tisdag och jag sitter i soffan och smuttar på en kaffe. Smuttar kanske är fel ord. Bälgar i mig, kanske är ett mer korrekt uttryck. Det gäller att passa på medan snörpan är nöjd på egen hand. Nu ligger hon i vagnen och jag hade tänkt att hon skulle sova en stund. Det verkar dock som att det enbart är jag som tänker i de banorna, trots att det visst var någon som gäspade värre och värst när vi gick omkring i huset och tittade på tavlor, kylskåpsmagneter och andra saker med mönster på.
 
Vi har köpt ny bäddning till vagnen, grön med vita elefanter på, och det verkar onekligen vara en hit. Inte lika tråkigt att ligga i vagnen längre, men än är det väl egentligen för tidigt att ropa hej. Det ska man ju inte göra innan man är över ån, och vi har just doppat tårna. Frågan är om man i ordspråket tänker sig att man ska simma över ån eller hoppa över den. Jag har väl egentligen alltid tänkt att man hoppar över och inte ska ropa hej innan man ser att man faktiskt kommer över utan att ramla i, men det verkar väl egentligen mest rimligt att man simmar över en å.
 
Hur som helst, nu hinner jag inte utveckla det här väldigt viktiga resonemanget för nu gnölades det från vagnen och nu har jag en bebis som ammar i min famn istället.
#1 - - Anonym:

Djupa resonemang där! Åar kan ju vara ganska breda så det är nog svårt att hoppa över dem ibland.

Det såg ut att vara mysigt ut för snörpan i sina nya lakan. Får hoppas att hon tycker om dem också :)

#2 - - Mamma:

Ja det varo en lång utläggning om ingenting egentligen. Kan inte säga att typsnittet är annorlunda i alla fall! Fina elefanter var det!🐘🐘🐘🐘🐘