Det är en bäck, ingen å

Publicerat klockan 16:31:00 i: Dagbok
Regnet öser ner utanför och jag är glad att jag klarade av mitt ärende på stan tidigare idag. Resten av dagen känner jag att jag vill hålla mig inomhus så mycket det bara går. Nu sovs det minsann i vagnen och jag har hunnit med att äta en sen lunch, klunka i mig lite kaffe och nu skriva några rader här. Inte klokt vad lyxigt!
 
Ikväll kommer min mamma, pappa och syster hit och äter mat. Extra bra att snörpan sover gott nu, så att hon kan vara vaken utan att vara övertrött när vi får besök.
 
Angående mitt resongemang i förra inlägget, hur man egentligen menar att man ska ta sig över ån i ordspråket "ropa inte hej förrän du är över ån". För det första verkar det inte vara ÅN, utan BÄCKEN. Då kanske det är rimligt att kunna hoppa över. Jag har ju alltid tänkt att man hoppar på ett gäng hala stenar över ån. Alla de gånger jag gått och tänkt på det här, förstår ni. Jag frågade Peter och han tänker att man sitter i en båt och ror över. Då undrar jag ju lite smått vad det är för en übervärdelös stackars människa som är så kass på att ro att det skulle vara någon svårighet att ta sig över med livet i behåll?
 
Hur som helst - det var ju BÄCKEN. Kanske till och med Tinnerbäcken? Och då kan man ju bara ta ett par kliv över, utan minsta problem. Vilken bäck det rör kanske varierar beroende på svårigheten i problemet man står inför dock, och är det en helt galen bäck - mer som en fors med vattenfall och sådant - då kanske det till och med är knixigt att ro över. 
 
Ännu ett blogginlägg om absolut ingenting egentligen. Känns skönt att veta att jag fortfarande kan skriva rätt många ord trots att jag inte har något intressant att berätta. Nu ska jag klunka vidare på mitt kaffe och snart är det nog någon som vaknar i vagnen.
 
Jag älskar förresten mitt nya typsnitt. Det var det hela.
Visa fler inlägg