Jag har ju inte skrivit här på ett tag, trots att jag egentligen har all tid i världen. På förra ultraljudet hade vår bebis växt ännu mer och låg då på -9,4% och med huvudet neråt. Vilken jätteskillnad sedan hon låg på -36% för inte alls så länge sedan. Jag är så glad att vår lilla grodd fattat vinken och börjat växa ordentligt där inne. Det märks även på sparkarna att hon växt, och nu känns det rätt ofta som om hon försöker gröpa sig in under mina revben. Inte särskilt bekvämt, men ändå lugnande att hon är livlig. Sammandragningar har jag varje dag, till exempel när jag i liggande läge vänder mig lite för snabbt eller när jag rör mig för fort överlag. Det har jag haft ganska länge, vilket min barnmorska förklarade med att min livmoder kanske var lite känslig. Så länge de inte gör ont och så länge det inte trycker neråt så ska det nog inte vara några problem.
 
Sedan sist har jag också hunnit med barnmorskebesök, blodprover och föräldraföreläsning. Jag har också hunnit med en sväng på jobbet för att lämna tillbaka nycklar och mobil samt strukturera upp lite bland mappar på datorn. Känns helmärkligt att inte jobba på mer än ett år nu.
 
På sistone har vi satt ordentlig fart med inköpandet av nödvändigheter inför bebisens ankomst också. Skötbord, skötväska och till och med några pyttesmå blöjor har vi köpt.
 
Snart ska jag in till stan för att spendera eftermiddagen med Riskettanutbildning del 1. Det är ju nämligen tänkt att jag ska ta körkort snart. Nu när jag ändå inte har någonting särskilt att roa mig med hemma om dagarna kan jag alltid läsa körteori. Bra att ha någonting att fokusera på också, annars kanske jag "boar" ihjäl mig såhär inför bebisens ankomst. Skönt att kunna bocka av en av de obligatoriska delarna snart i alla fall, förutom handledarutbildningen som jag ju redan gått tillsammans med min käre handledare Peter.
#1 - - Mamma:

Skönt att det flyter på bra med det lilla livet!!