Sköra trådar

Publicerat klockan 14:15:59 i: Dagbok
Jag måste ju hålla hårt i de här sköra trådarna nu och inte tappa greppet om det mer frekventa uppdaterande som jag, och ett väldigt begränsat antal till, vill ha. Som så många gånger förr går jag i tankar om lösenordsskydd men försöker påminna mig själv med hur det alltid bara håller i sig i någon dag och sedan tas bort. Jag får fortsätta försöka balansera på linjen om vad som är vettigt såväl som intressant att skriva. Eller ta bort den intressanta delen helt, det går ju det också. Det är åt det hållet det brukar falla.
 
Helgen spenderade jag och Peter i Motala tillsammans med mamma, pappa, min syster och hennes pojkvän.
 
Fredagen var stundtals lite ledsam. Min halvsyster, som jag visserligen aldrig träffat men ändå haft en hel del kontakt med de senaste två åren och någonstans ändå planerade att träffa i framtiden, begravdes. Vi var inte där, men hade skickat blommor och det ägnades en del tid åt att tänka på det och prata om det. Jag saknar henne trots att jag aldrig träffat henne, en märklig känsla som kantas av en overklighetskänsla som är svår att sätta fingret på och definiera. Det är ett skört liv.
 
På lördagen var det som om sommaren bestämt sig för att komma åter och dagen tillbringades på trädgården med foto, kubb och fotbollsduttning. Jag ska visa några utav bilderna vid något senare tillfälle. Dagen avrundades sedan på absolut bästa sätt med kräftskiva där jag åt överlägset mest kräftor som vanligt.
 
Jag vill inte att det här ska bli en sådan blogg där allt jag gör beskrivs i detalj. Därför tänker jag hoppa över att berätta om min söndag. Tji fick ni och snart är det mat.
Visa fler inlägg