25 februari / vår i luften

Publicerat klockan 21:09:48 i: Dagbok
Det är tisdag och en ganska vanlig dag. Eller nej, egentligen har jag ju 100-dagarsjubileum på jobbet och dessutom är det ju faktiskt löning.
 
Helgen har varit mysig. I lördags eftermiddag gick vi på Disney on Ice på Cloetta Center med Tilde och det var roligt. Särskilt underhållande för den yngsta i sällskapet. Kvällen spenderades hos svärföräldrarna i världens finaste Näfstorp. Det bjöds på god mat och var tänkt att bli en spelkväll. Kvällen blev dock ovanligt tidig och redan vid tio var både jag och Peter som två klubbade sälar. Vi får helt enkelt se till att åka dit snart igen, så att det blir något spelande.
 
I helgen har våren skymtat fram då och då och tidigt imorse kvittrade fåglarna utanför fönstret. På lunchen igår tog jag en vårig promenad med musik i öronen. Snart är det mars och då drar väl våren förhoppningsvis igång på riktigt. I mars är det också ett år sedan jag och Peter fick nys om varandras existens, så att säga, och igår var det nio månader sedan vi blev tillsammans. Det känns dock som flera år sedan, så nio månader känns inte så katigt. Så att säga. 
 
Det är förresten tänkt att vi någon dag varje vecka ska laga något recept med fokus på ett visst land. Igår var det mexikanskt som stod på menyn och vi bakade egna pitabröd som vi fyllde med kyckling och pico-de-gallosalsa. Ingen större hit, eftersom det blev ganska torrt, men kul med något nytt.
 
Ikväll är det spelkväll med besök av Johan. Vi spelar Settlers och det var betydligt roligare än vad jag kunde ana. Nu ska vi spela omgång två. Vinna hade jag tänkt. 
Visa fler inlägg