Det blir aldrig mer som förr

Publicerat klockan 17:20:00 i: Dagbok
Freeeitaaaaag.
 
Det är en bra dag. Jag vaknade imorse och det var inte ens svårt. Det är något med den här tiden på året, som jag brukar tjata om. Har kört fast ordentligt i en Winnerbäck-period. Höst, rödvin och Lasse Winnerbäck. Det finns inte mycket som slår det. Visst har sommarkvällar sin charm med ljumma grillkvällar, iskalla öl och nattbad, men det är alltid någonting som stör. Antingen är det mygg, bländande och alltför stekande sol eller så är man lite nere över att vädret inte håller måttet på andra vis. Hösten har aldrig samma krav och det finns aldrig samma press över att "ta vara på den". Men egentligen är det precis vad man borde göra. Ta vara på den, alltså. Fina, fina hösten.
 
Det är nästan ingen som läser det jag skriver här. Det är väldigt få besök här nu för tiden. Inte så konstigt. Jag vill inte heller lova att jag ska börja leverera texter flera gånger i veckan. Det går inte lika lätt som förr och det finns inte samma tid.
 
Det är svårt att veta vad jag ska skriva när det finns så mycket som inte ska bli sagt. Det är så lätt att läsa av mig helt och hållet utifrån vad jag skriver här.
 
Och alldeles för många av mina meningar börjar på "det".
Visa fler inlägg