Den snabba tiden

Publicerat klockan 10:44:00 i: Dagbok
Det är inte måndag längre. Nu är det minsann torsdag. Samma vecka dock, så jag har inte slöat till det alldeles med bloggandet. En skvätt bloggslöande är ju bara nyttigt, kan jag tycka.
 
Idag är det den stora balkonginnätardagen. Se där, vilket fint ord jag skapade. Det är alltså dagen då min balkong äntligen ska bli innätad och därmed kattsäkrad. Min käre pappa och grannen hemifrån Motala är här idag och snickrar upp allt. Då är allt klart till lördagens inflyttningsfest sen.
Vad snabb tiden har varit i maj för övrigt. Den har minsann sprungit iväg, den där tiden. Eller egentligen hela 2013. Förra året såg mitt liv mycket annorlunda ut. Jag var sambo nere i Malmö där jag nästan inte trivdes med någonting överhuvudtaget, förutom människorna där nere. Och skånskan. Och buss 6 till Hyllie. Jag var med andra ord ganska jättenegativ till allt där nere i Skåneland. Tur att saker och ting kan ändras. Jag mår bättre än vad jag gjort på mycket, mycket länge. Trots att jag för en tid sedan trodde att allt var kört och att jag aldrig skulle klättra upp ur mitt lilla hål. Poetisk tjej å de å då va.
Visa fler inlägg