En somrig bildbomb

Publicerat klockan 10:08:00 i: Dagbok
Som utlovat kommer här några bilder, något som inte inträffar särskilt ofta här i bloggen. När det väl händer är det dessutom oftast bilder som redan visats på Instagram. Nu bjuder jag däremot på relativt nya bilder från min kära Nikon D60.
 
Idag är inte vädret särskilt soligt, alls, och då passar det alldeles ypperligt med ett somrigt bildinlägg här så att jag inte glömmer att det faktiskt funnits fina och soliga sommardagar det här året. Det brukar ju bli så ibland efter en tid av regnrusk, att man glömmer att det faktiskt var vackert väder innan. I alla fall jag. Inte för att vädret under midsommar var något att hurra jättemycket för, men det faktum att jag spenderade helgen med stugis och det bästa sällskapet gjorde att åtminstone humöret var soligt och glatt.
 
STUGAN UTANFÖR RIMFORSA

Byggde ihop delar av bryggan så att det skulle gå att pimpla därifrån. Jag var grillmästare med köttet och två pyttesmå abborrar. Utsikten över Ämmern från stugan.
 
MIDSOMMARAFTON

Allvarliga problem med att sätta monstermaskarna på kroken efter att alla småfiskar envist var tvungna att äta upp all mask varje gång det nappade. Sutaren som lånade min pimpel ett tag. Öppen eld i stugan. Plockade blommor på en äng i skogen och gjorde en midsommarkrans. Mys.
 
MIDSOMMARDAGEN

Halvt uppdrucken och dödengod champagne och en vissen midsommarkrans. Skogspromenad. Mysiga hundarna Ronja och Enja. Bra kille och förbannat lycklig tjej.
Visa fler inlägg