Sedan sist

Publicerat klockan 23:18:47 i: Dagbok
Det har varit midsommar sedan sist. Det firades i Linköping. På dagen med Filips släkt på ett koloniområde och på kvällen med vänner och bekanta i Berga. Vädret var ovanligt okej och tillät kubbspelande på kvällen.
 
Midsommardagen spenderades på familjens altan i Motala där jag och Ida födelsedagsfirades lite smått. Ida i efterskott och mig i förskott. Dagen var slö och på kvällen var det sådär extra skönt att blunda, sådär som det bara är efter en festlig tillställning och enbart en timmes sömn.
 
På söndagen rullade tåget tillbaka ner till Malmö och givetvis blåste det när vi kom hit. Den där attans blåsten som i både tid och otid stör det annars ganska okej vädret. Det känns alltid mycket somrigare uppe i Östergötland, och visst saknar jag det. Det är rätt mycket jag saknar där uppifrån. Allt känns lite finare där på något vis.
 
Hur som helst. Vardagen rullar på och de två senaste dagarna har jag legat hemma med huvudvärk. Nu verkar den ha gett med sig och imorgon väntar jobb igen. Jag ska agera fotograf på en mässa och hoppas innerligt att vädret beter sig.
 
I helgen får vi besök av min familj. Mamma, pappa och Ida kommer ner och firar min födelsedag i förskott. Det blir många småfiranden av min födelsedag i år. På lördag ska vi visst ta en dagssväng till Köpenhamn.
Visa fler inlägg