Catch up

Publicerat klockan 20:04:12 i: Dagbok
I måndags tog jag, Filip och katterna tåget till Motala för att fira min kära mormor som fyllde 80 år. Regnet höll sig borta och ett långbord bestående av många korta bord var dukat ute i trädgården. Det bjöds på exotisk buffé och vinbål. Tisdagen bjöd på kantarellplockning med familjen Adolfsson och vi hittade en hel del. Kvällen spenderades hos Larssons med god grillad mat och trevligt sällskap. I onsdags var det begravning och det är aldrig roligt. Kvällen blev desto trevligare med grillning. Till sist fick jag äta mina efterlängtade kantareller.

Tidigt i torsdags var det dags att packa in sig i bilen och både min familj och Filips föräldrar skulle följa med ner till Malmö. Inflyttningsmiddag kombinerat med mitt födelsedagsfirande i förskott. Maten blev lyckad och presenterna uppskattade. Dagarna de var här var regniga och grå, men vi lyckades ha det trevligt ändå. Igår kväll bjöds vi på restaurang på Möllan och i förmiddags åkte de hem.

Ikväll ska jag dra med Filip på bio och sätta sprätt på några biopresentkort. Bridesmaids ska vi se och jag tror inte Filip vet vad han gett sig in på. Det blir hur som helst väldigt trevligt då det inte hör till vanligheterna att vi går på bio.

Imorgon får vi besök av Johan och på måndag kommer Sofia. Det är visst dags att fira mig som fyller 22 år. Ingen vanlig dag alltså. De båda stannar till onsdag och jag hoppas att vädret ger med sig lite och blir somrigt igen.
Visa fler inlägg