Nyårsafton

Publicerat klockan 10:14:40 i: Dagbok

Jag har varit förkyld hela veckan och verkar nu gå mot ljusare och mindre nästäppta (som det ju heter) tider. Igår tuggade jag i mig en vitlöksklyfta och det brände till, minst sagt. Dessutom knaprade jag i mig lite persilja och banan efteråt, för att jag läst att det tar bort lukten. Jag vet inte om varken min vitlökskur eller antiluktkur fungerande, men det känns åtminstone bättre idag.

Så idag är det alltså Nyårsafton. Filip fick sina presenter redan i natt, för att det tar ganska lång tid att öppna 22 paket. Det var ganska svårt att hitta så många presenter också, måste jag medge. Idag fyller han alltså, lillkillen. Nu sitter han bredvid mig på tåget mot Östergötland, och läser Kupé. Han är läskigt fascinerad av allt som har med tåg att göra, ska ni veta. Han blev barnsligt förtjust när han såg att månadens upplaga av Kupé innehöll en extra lång artikel om de nya snabbtågen.

Östergötland idag då. Vi ska fira in det nya året i Linköping. Först ska vi dock till Motala och fira födelsedagsbarnet med traditionsenligt fikande.

Sista dagen på 2011. Det är inte klokt vad det gått fort. Nästan lika snabbt som snabbtåget.

Visa fler inlägg