Inte direkt en framtida revisor

Publicerat klockan 23:04:56 i: Dagbok
Jaha.. Här sitter jag och hatar allt som har med affärsredovisning och budgetering att göra. Jag försöker motivera mig själv med jag säkert behöver det här i framtiden. Men nej. Jag tror fan inte jag behöver det. Jag kommer inte att söka ett jobb där jag behöver det här. Det här måste vara något av det tråkigaste.

Om 5 dagar har jag tenta. Jag har 5 dagar på mig att trycka in drygt 500 sidor i mitt huvud, och dessutom få det att stanna där.

Jag har aldrig sett min klass så uppgiven och ledsen över en kurs förut. Det är riktigt sorgligt att se. Visserligen kan man bli riktigt lycklig i den här kursen också. När man lyckas klara en uppgift. Ja, med några småfel här och var såklart, men det är sådant man får räkna med på BBS. Då blir man uppriktigt glad och tänker att nu fan klarar man tentan. Glädjen försvinner lika snabbt som den uppenbarade sig. "Attans! Det fanns visst fler uppgifter. Nu ska vi se här... Nej, jag fattar inte. Vadå räntabilitet? Effektivisera? Huh? Varför? Kassalikviditet? Ja, just det! Soliditet ska det vara! Nej. Jag vill dö."

Jag saknar IKD. Åh vad jag saknar IKD.
Nästan ett år kvar på BBS..

Tentaångest har fått en ny betydelse.
Jag vill gräva ner mig i ett hål.

Nej! Nu klarar vi fan det här MEM08!

Visa fler inlägg