Nu känner jag att jag vill återgå till att skriva om vardagliga ting. Gårdagens inlägg var förvisso ganska roligt att skriva, men det tog tid att knåpa ihop någonting jag skulle bli tillräckligt nöjd med. Tid är väl inte direkt någonting jag har jättemycket av, så att strössla ut den tiden på ett långt blogginlägg kanske inte känns som den mest logiska prioriteringen. Det finns ju så många husligare saker att ägna sig åt, men av någon anledning hamnar jag här ändå. Åtminstone en stund.
 
Idag har jag i alla fall tagit tag i att börja planera altanbygge med tillhörande räcke runt trädäcket. Dessutom har jag ägnat förmiddagen åt att dammsuga, vika tvätt och sortera bort urvuxna klädesplagg. Nu är vi inne på slutspurten av storlek 68 och börjar med 74. Har svårt att förstå att vi började med storlek 44. Nu tycker jag ju att plagg i storlek 50-56 är jättepyttesmå.
 
Hur som helst. Nu ska jag fortsätta sortera och vika tvätt, innan Skrotan vaknar. Hon har redan börjat skruva på sig lite så att jag måste vagga vagnen med foten samtidigt som jag skriver. Kanske ska jag sätta igång en tvättmaskin också. Vem vet, vem vet. Vilka spännande glimtar ur vardagslivet som föräldraledig i Norrhult.
#1 - - Mamma:

Det finns mycket att pyssla med som föräldraledig😃👍

#2 - - Peter:

Duktigt minsann :). Ska bli kul att börja planera trädäcket mer!