Som en smäck

Publicerat i: Dagbok, Familjen
Torsdag förmiddag och jag tittar på Grey's Anatomy medan Skrotan sover i vagnen här bredvid. 
 
Inatt vaknade hon totalt bara fem gånger från det att hon somnade vid tjugo över åtta på kvällen till dess att hon vaknade vid åtta på morgonen. Dessutom var hon lätt att söva om samtliga gånger, och allt som behövdes var att sätta in nappen, lägga henne tillrätta och buffa på rumpan lite.
 
Det är en enorm förbättring om man jämför med hur det oftast är nu för tiden. Både jag och Peter är mer utvilade idag än vad vi varit på länge. Misstänker att den relativt bra natten beror på att rutinerna satt som en smäck igår och hon både åt och sov bra dagtid. En timme och en kvart på förmiddagen vid strax innan 11, och en och en halv timme på eftermiddagen vid 15, det är det optimala.
 
Idag ska jag därför försöka hålla vid de rutinerna så bra det går, och än så länge har det fungerat bra. Det här försöker jag ju visserligen varje dag, men jag blir extra motiverad nu när natten var så mycket bättre. Jag är förhoppningsfull, men nu jinxar jag kanske allting genom att skriva det.
 
Hur som helst. När Skrotan vaknar är det dags för lunch och sen ska vi gå ut i det vackra vårvädret en sväng. Jag blir så attans glad av det här vädret. Nu ska det bara bli lite varmare också, så att vi slipper pälsa på oss så mycket varje gång vi ska lämna huset.
#1 - - Mamma:

Alla barn och även en del vuxna tycker om fasta rutiner! Härligt med vårsolen!!☀️👍