Det är onsdag och den 24 februari. Det betyder att det både är lillördag och att jag och Peter firar månadsdag. Nu firar vi ju visserligen inte våra månadsdagar, men om vi skulle göra det skulle det här vara en lämplig dag. Nu ska vi se. Idag har vi alltså varit tillsammans i (räknar på fingrarna) 2 år och 9 månader. Under dessa månader har vi haft vår dotter i nästan 8 och en halv månad och så låg hon ju i magen i 9 månader (eller ja, de första två veckorna är hon ju inte ens tillverkad, men graviditeten räknas ju som startad ändå - egentligen är det ju nästan precis lika länge hon varit utanför magen som i magen). I 17 och en halv månad har vi alltså varit föräldrar, även om hon ju legat i magen mer än halva tiden. Det är alltså majoriteten av vårt förhållande, eftersom det bara återstår 1 år och 4 månader, det vill säga 16 månader.
 
Det här gör mig en smula förbryllad eftersom det känns som om det borde vara tvärtom. Tiden efter graviditeten har gått så väldigt fort, och såhär i efterhand känns graviditeten också väldigt kort. Det känns som om vi var tillsammans i åtminstone 2-3 år innan jag blev gravid, och som om det här med att vänta, eller ha, barn är relativt nytt i vårt liv. Och samtidigt känns vårt förhållande inte alls särskilt nytt.
 
Så är det i alla fall. Jag vet inte vad jag ville ha sagt med detta. Grattis till oss på vår månadsdag.
Firar med en gammal bild, från 12 juni 2013. Här hade vi varit tillsammans i nästan tre veckor. Tänk att vi två år senare väntade på att förlossningen skulle starta, och att vi dagen därpå fick träffa vår dotter för första gången, precis på beräknat. Vilken tur jag hade, som träffade just dig och vilken tur vi hade, som fick just Skrotan. ♥
#1 - - Peter:

Vilken utomordentlig utredning, grattis på dig själv och tur för min del med att ha träffat dig!

Tiden har verkligen gått fort fram helt ofattbart att vår lille skrot redan närmar sig 9 månader!

Svar: Det är inte helt klokt hur fort det gått!
Elin Adolfsson

#2 - - Mamma:

Ja det var väldigt vilket räknande!😃 Grattis till hela familjen👍😍

Svar: Ja, det var visst det! Tack tack! :*
Elin Adolfsson