Mormor på hal is

Publicerat klockan 18:24:28 i: Dagbok
Idag har saker och ting känts bättre. Jag är på bättre humör och jag har inte känt mig något yr. Antagligen berodde gårdagens yrsel på att jag glömt att ta mitt järnpiller som jag skulle. Nu ska jag sätta upp små post-its som påminnelser lite överallt.
 
Jag har haft vissa problem med att gå idag dock, till och från bussen och när jag var ute på lunch. Den här attans snön gör det inte lätt, och inte blir det lättare när fogar och ljumskar värker en aning och känns stela. Känner mig ungefär som en mormor på hal is.
 
I eftermiddag har jag varit på US och tagit extra blodprover för att se om jag har ökad risk för blodpropp i samband med graviditeten. Antagligen inte någon fara, men de ville göra en extracheck för att det en propp skett i familjen. Jag är ju inte den som tackar nej till några extrakollar minsann.

En liten hög på marken

Publicerat klockan 22:03:27 i: Dagbok
Halva dagen har jag känt mig halvt förstörd. På förmiddagen var jag så yr att jag stundvis trodde att jag skulle ramla ihop i en liten hög på marken. Efter en banan, lite vatten och en halvrutten satsumas var jag tillbaka på banan igen. Resten av dagen har mitt humör varit en smula dämpat. Det känns spontant som om det är alldeles för många dagar och veckor kvar tills det blir någonting som överhuvudtaget liknar vår i luften.
 
Nu blir det till att krypa ner i sängen och titta på några avsnitt av Bron.

Små buffar mot händerna

Publicerat klockan 10:14:59 i: Dagbok
Jag är så väldigt trött på vintern och än är det bara januari. Det gör min agg mot vintern nästan ännu värre, att jag vet att den minsann inte kommer att ge med sig och försvinna i första taget. Har vi riktig otur kan det ju ligga snö fram till maj.

Igår spenderades fredagskvällen med tacos i sällskap av tre andra par. Det var mysigt och trevligt på alla sätt och vis.

Idag är det alltså lördag och jag ligger fortfarande i sängen. Peter är borta i affären och handlar frukost till oss. Lyxigt. Imorse kände vi för första gången Groddons små buffar med våra händer på magen. Så mysigt och overkligt. Idag är det minsann 50% avklarat, 140 dagar av 280. Vecka 20 (19+6) så går alltså in i vecka 21 imorgon. Vad tiden går!

Idag väntar välbehövlig städning för ikväll får vi besök av tre vänner på sällskapsspelskväll.
Visa fler inlägg