Den rådande ickemotivationen

Publicerat klockan 16:05:12 i: Dagbok

Motivationen får inte riktigt inspirationen att räcka till, och tvärtom. Överlag räcker inte heller orken till. Det är en trött höst vi har. Jag har inte ens bemödat mig med att köpa en ny almanacka. Det måste vara första gången. Min nuvarande sträcker sig dock till nästa år, men jag brukar alltid byta varje höst ändå. Lever kvar i tänket där hösten är en början på något nytt snarare än att januari är det. Och så är det ju oftast, för mig. 

Jag längtar till första advent. Stjärnor och adventsljusstakar i fönstren, glögg på spisen och julsånger i högtalarna.

Jag längtar visserligen till nästa helg också. Det blir en långhelg i Österrike, i både Wien och Graz, för mig och Peter. Mina förhoppningar är att jag inte fryser lika mycket där och att fotomotivationen kommer tillbaka. Och att helgen blir väldigt fin.

En fredag hemma

Publicerat klockan 19:37:39 i: Dagbok
September har övergått i oktober och löven ändrat färg sedan sist. Dagarna, och därmed även veckorna, springer iväg. Imorgon ska vi och svärföräldrarna hem till mina föräldrar i Motala för mys, middag och övernattning. Jag tippar på en glad helg och på alla sätt och vis underbar.
 
Ikväll väntas fredagsmys minsann. Det är inte helt vanligt att vi är hemma och gör absolut ingenting på en fredag. Vanligtvis har vi antingen besök eller så har vi åkt på besök hos någon annan. Nu är det minsann dags för en kväll fylld av Postkodmiljonären, Idol och antagligen någon film. Antagligen en hel del sömn också. Soffan brukar ha den effekten på mig.
Visa fler inlägg