I love this life

Publicerat klockan 17:54:00 i: Dagbok
Jag kan inte riktigt greppa att det redan är slutet av maj. Hur gick det till?
 
Helgen tillbringades nere i Malmö och det var en riktigt härlig helg. Men det är lite märkligt det där, att bo på hotell i en stad man bott i.
 
På lördagen var det den 24 maj, vilket betydde att jag och Peter varit tillsammans i ett år. Det känns visserligen som minst två år. Det var hur som helst en mycket bra start på dagen med lyxig hotellfrukost.
 
Vi hade ju redan passat på att fira oss förra helgen. Även om det inte gick som det var tänkt blev det alldeles ypperligt då med. Min fina kille hade bokat en roddbåt i sjön Lin men när vi skulle packa in oss i bilen var den helt död. Det blev till att ändra planerna och bege oss med pendel, buss och lånad bil till Näfstorp istället där vi sov i den fina lilla Hornsjöstugan och fiskade i Hornsjön. Det visade sig att det blev bäversafari också, då två bävrar simmade omkring inte långt därifrån. Det blev i alla fall en abborre på kastspö för min del och dagen därpå när vi fiskade igen fick Peter en liten gädda. Stugis med öppen eld och fiske från en roddbåt är himla fint.
 
Hur som helst. På lördagskvällen var det i alla fall dags för 25-årsfest för en av mina bästa vänner, Grete. Det var suuuuperfint ordnat och pyntat och det blev verkligen en toppenkväll med två av mina bästa vänner med respektive (och min respektive såklart) och andra trevliga människor.
 
 
Förresten, valresultaten till Europaparlamentet. Jag vet inte vad jag ska säga. Vad tänker människor med? En av tio personer. Fy fan. Och hälften av befolkningen brydde sig inte ens om att rösta.

Kött

Publicerat klockan 19:20:00 i: Dagbok
Jag sitter hemma i soffan i mina grå mysbrallor, som egentligen är vanliga tights. Jag har satt upp håret i en knut på huvudet och tänker att nu, nu är det minsann dags för ett blogginlägg.
 
Peter är borta i affären och handlar lite grejer till kvällens mat. Jag bönade och bad om att han skulle köpa något kött, men anledningen till att han är där borta är egentligen bara persilja. Jag är obeskrivligt sugen på en röd köttbit. Så himla sugen att jag nästan går banonas här hemma och grillar en katt. Nej, kanske inte. Men nästan.
 
Idag har jag varit på massage på jobbet och efteråt var jag helt mör i hela kroppen. Det är jag fortfarande, men direkt efter var jag så illamående och yr att jag funderade på hur jag skulle kunna ta mig till bussen och hela vägen hem utan att falla ihop. Hem kom jag och nu är illamåendet bortblåst och ersatt av ett ihärdigt sug efter en saftig köttbit.
 
Nu ska jag inte skriva mer och ägna all min tid till att hoppas på att handlingen går enligt mina planer. Ska nog titta på Halv åtta hos mig också och späda på hungern en smula.
Visa fler inlägg