21 mars / dokumentation

Publicerat klockan 17:41:24 i: Dagbok
Jag ska bli bättre på att skriva här. Det tänker jag ofta. Det skriver jag nog ganska ofta också. Nu är det vår och det vill jag gärna dokumentera med både fotografier och texter. Problemet är att jag aldrig riktigt tar mig tiden. Bättring måste det bli, annars har jag ju ingenting att gå tillbaka och läsa och titta på om några år. Jag gillar ju att fastna i nostalgin ibland. Rätt ofta.
 
Nu är jag på väg till svärföräldrarna i Näfstorp. Ikväll blir det mysigt umgänge där och morgondagen är ännu ganska oplanerad, även om det finns en del planer att välja på. Det är ju ett ganska angenämt "problem".
 
Jag känner mig överlag väldigt lycklig och problemlös för tillfället. Firar med att lägga in en bild på det som gör mig allra lyckligast.
 

7 mars / virus

Publicerat klockan 16:49:00 i: Dagbok
Det är fredag och nu har jag inte varit på jobbet på hela veckan. Det känns tråkigt på alla sätt som går. Jag saknar jobbet. Jag blir väldigt rastlös av att ligga hemma i sängen, även om jag egentligen inte orkat mycket annat. Idag har jag varit på vårdcentralen men det enda läkaren berättade för mig var att det var ett virus och att de därför inte kunde göra något. Bara att vänta ut, alltså. Jag inbillar mig, kanske mest för att jag vill att det ska vara så, att det blivit lite bättre i halsen. Imorgon kommer folk hit på inflyttningsfest. Förhoppningsvis smittar jag inte längre och annars får de väl hålla sig på lite avstånd. Hur som helst, trots att jag kanske bara orkar sitta i ett hörn imorgon blir det fint med besök av fina vänner.

6 mars / snälla, snälla möghals

Publicerat klockan 16:39:00 i: Dagbok
Jag har varit hemma från jobbet hela veckan, legat nedbäddad i sängen och tyckt synd om mig själv. Halsontet började i lördags, tätt följt av ett febermaraton och en hemsk natt. Febern höll i sig i ett par dagar men drog sig sedan tillbaka. Jag har inte haft feber sedan jag var liten. Halsontet drog sig dock inte tillbaka. Min ena halsmandel är förstorad och idag när jag ringde till sjukvårdsrådgivningen tyckte de att jag skulle boka tid på min vårdcentral. Imorgon ska jag få en jourtid där och så ska de undersöka vad som eventuellt kan vara halsfluss. Jag har, såvitt jag vet, aldrig haft halsfluss förut, men jag har å andra sidan aldrig haft en så förstorad halsmandel heller. På lördag kommer ju en hög med folk hit för en sedan länge inplanerad inflyttningsfest. Då kan jag ju inte vara sjuk. Snälla, snälla möghals. Jag är så väldigt trött på att bara vara hemma. Så väldigt trött.
Visa fler inlägg