Det finns en tätort på en slätt

Publicerat klockan 11:48:46 i: Dagbok
Det är semester och igår kväll firade vi storartat med att se Weeping Willows och Lars Winnerbäck på Stångebrofältet. Slutsålt och mycket folk. Winnerbäck fick hela publikhavet att sjunga med, det var härlig stämning och låt efter låt levererades med bravur.
 
Idag är det lördag och Peter är iväg för att fixa med diverse saker inför Japan och frisera sig. Jag tittar på de senaste avsnitten av Grey's Anatomy som jag inte sett. I eftermiddag ska vi, mina föräldrar och min syster åka till Näfstorp för att umgås med Peters föräldrar. Det är sommarvarmt, solen skiner och jag tippar på en alldeles fabulös helg.

Lunchpromenad med musik i duggregn

Publicerat klockan 12:55:00 i: Dagbok
Torsdag och lunch. Jag var ute på en liten lunchpromenad med musik i duggregnet och köpte en macka och vaniljlatte till lunch. Bara en och en halv dag kvar till semester. Ikväll ska jag och Peter ut och äta på Aioli Tapasbar tillsammans med min vän Line, som fyller 25 år idag, och hennes sambo.
 
Nu är det dags att jobba igen.

I'm gonna be an optimist about this

Publicerat klockan 18:38:54 i: Dagbok
Det är mycket som måste fixas med nu innan vår resa. Det är planer, bokningar och packning. Lyckorus som blandas ut med stress och resfeber. Jag kommer på mig själv med att gå och le för mig själv då och då, så mest lyckorus antar jag.
 
Kanske mest på grund av att jag ska spendera min första riktiga semester med världens bästa kille.
Och han är min.
Visa fler inlägg