24 april / skumt

Publicerat klockan 17:29:27 i: Dagbok
Passet är fixat och ska vara klart om mindre än en vecka. Jag ser ut som en skummis på bilden, men det är ju nästan obligatoriskt att se en smula kriminell ut på passfotot. Då borde det ju egentligen vara extra viktigt att se ut som en helylle icke-terrorist utan planer på att kapa plan. Men icke. "Stå på markeringen, ha ett neutralt ansiktsuttryck, titta där, se till så att inget hår är i ansiktet, le inte". Med andra ord: "Stå och glo med en död blick på en prick, gärna så intensivt att ögonen ser extra trötta och lite sneda ut. Gör varken en ledsen eller glad min så att du ser ut som en likgiltig brottsling som äter barn till middag". Så, så ser jag nu ut på mitt foto.
 
Får se om jag blir insläppt i Japan. Det är lite tvekers på den alltså. Särskilt nu när jag skriver tvekers. Jag skulle fundera både en och två och fem gånger innan jag släppte in någon som använder sig av påhitteordet tvekers.

24 april / nytt pass

Publicerat klockan 12:02:00 i: Dagbok
Jag står och väntar på bussen som ska ta mig till Polisen. Det är nämligen dags att fixa nytt pass. Hoppas att det går relativt snabbt så att jag hinner köpa någon macka till lunch sen. Annars får det duga med ett äpple.
 
Vilken superbloggare jag blivit!
 
Idag har jag och Peter varit tillsammans i 11 månader förresten. Månadsdagar är mysiga och datum har jag en förmåga att minnas.
 
Nu kommer bussen!

23 april / solstress

Publicerat klockan 17:50:21 i: Dagbok
Det har varit vackert väder ett tag nu och jag har hört att det är "bäst att passa på", och så är det väl kanske. Bra saker ska man ta vara på och njuta av medan man kan. Det låter ju fullt rimligt. Jag däremot, får mest panik över att jag måste stressa mig till att vilja "passa på". Även om jag vill vara ute i det soliga och vårvarma vädret vill jag inte ha pressen att jag måste för att det snart kommer det regna och sen är det höst. Då får det väl bli höst då. Jag har fortfarande inte förstått att det redan varit både höst och vinter sedan sist det var sommar.
 
Just nu står jag utanför Ica i Johannelund och väntar på Peter som handlar korv och grilltillbehör. Vi ska sitta på en filt och grilla. Det är kallt som tusan men det är ju vår. Och sol. Nu har jag ju till och med hunnit skriva det här inlägget utan att fingrarna gett upp och trillat av. Än.
 
...
 
Så bitter är jag egentligen inte. Det är attans fint med vår och igår kväll bokade vi sommarens resa - JAPAN. Herre min lilla get vad bra.
Visa fler inlägg