Ingen ska se mig gå ner mig

Publicerat klockan 15:28:00 i: Dagbok
Det är onsdag och lillördag. Idag har jag sökt några jobb och ikväll är det dags för öl på någon pub nere på stan.
 
Igår kväll åt jag och Peter middag på The Horse and Hound och därefter såg vi på Familjetrippen på bio. Maten var god och filmen var bra. Sällskapet var rätt okej det med. Rätt så duglig tisdagskväll alltså.
 
Jag ser fram emot helgen en skvätt. På lördag ska jag och Peter till Motala och umgås med mina kära föräldrar.
 
Mer än så vet jag inte vad jag ska skriva, så vi tar och avrundar där och hoppar in i duschen.

Gå med mig vart jag går

Publicerat klockan 17:30:00 i: Dagbok
Tisdag och en väldigt slö dag. Jag har i alla fall hittat två jobb som jag ska söka. Jag är så förbannat trött på det här nu. Nästa vecka drar intensivt jobbsökande igång på Work for you. Det känns skönt att få lite struktur på livet med fasta rutiner och förhoppningsvis leder det till jobb.
 
Ikväll ska jag på dejt med min man. Vad exakt kvällen bjuder på är ännu en smula oklart, men det blir Familjetrippen på bio i alla fall. Inte helt fel en tisdagskväll.
 
Jag har lyssnat på Winnerbäcks nya album hela dagen. Attans vad bra den är.
 
Nu är jag rastlös och uttråkad så nu ska jag se om Filip har något spännande att berätta i telefon.

Höst på min planet

Publicerat klockan 19:02:00 i: Dagbok
Det var visst någon som tyckte att jag borde skriva blogg idag, så det är väl bäst att jag lyder. Annars kanske jag inte får någon chili con carne ikväll, och det vore ju attans dumt eftersom jag är dödenhungrig.
 
Vad jag ska skriva vet jag dock inte, men eftersom det är rätt onödigt att publicera ett tomt inlägg får jag väl göra mitt allra bästa för att knåpa ihop några rader ändå.
 
Det är måndag idag och i helgen var det kräftfest i Näfstorp. Det var mycket festligt och mycket gott. Dagen därpå såg jag att senast spelade låten på Spotify var The Police - Roxanne och då vet man att det varit en bra fest.
 
Det är höst på riktigt nu för övrigt. Ingen tvekan om den saken längre. Det finns inte en vettig människa som kan komma och påstå att det fortfarande är sensommar. Det gillar jag. Dessutom har Lars Winnerbäck släppt nytt album och om mindre än en månad är det konsert i Cloetta Center. Därefter är det inte allt för långt kvar tills det är dags för konsert med Danko Jones på Dynamo i Norrköping heller.
Visa fler inlägg