Påsk å de å då

Publicerat klockan 11:51:38 i: Dagbok
Det är skärtorsdag och jag är numera boende i Östergötland. Solen skiner och livet känns ljusare överlag den här veckan. Den här påskhelgen är hela familjen Adolfsson samlad i Motala och det är mysigt minsann.

Fortfarande torsdag

Publicerat klockan 22:11:00 i: Dagbok
Idag är det fortfarande torsdag och det är fortfarande mitt i packandet. Det är fortfarande fredag imorgon och mina föräldrar kommer fortfarande ner till Skåne. Det är fortfarande dags att flytta på lördag och det är fortfarande tänkt att jag äntligen ska bli östgöte på heltid.
 
Allting är sig likt, men ingenting som förut, skulle man kunna säga. Jag har ingenting att skriva egentligen, men skriver ändå. Som så många gånger förr.
 
Packningen är i alla fall så gott som klar nu och jag börjar se ljuset i mögtunneln. Sedan får det gärna hålla sig ljust ett tag.

Mentalt och fysiskt utmattande

Publicerat klockan 14:01:00 i: Dagbok
Idag är det torsdag och packning står på agendan. Imorgon kommer mina kära föräldrar ner hit och på lördag lämnar jag blåsiga Skåne för mitt älskade Östergötland. Herre min lilla get vad skönt det ska bli när den här mögveckan är förbi. Det är både mentalt och fysiskt påfrestande att flytta härifrån. Utmattande på alla sätt och vis.
 
Igår besökte jag Filips nya lägenhet och den var dödenfin. Vi drack kaffe och fikade på golvet innan vi fortsatte till China Box och sedan vidare till Gamla Brogatan där vi mötte upp Pierre, Dennis och Carro för några öl. Det var en välbehövlig paus i flyttmöget, men idag är det dags att ta nya tag så att det blir klart någon attans gång.
Visa fler inlägg