Det är visst nån som är tillbaka

Publicerat klockan 11:25:00 i: Dagbok
Det är onsdag och min namnsdag. Igår kväll anlände Peter till Berga. Attans i min lilla ask vad jag hade saknat honom. Herre min lilla get och dödenmög på en och samma gång. Det är till och med värt ett litet, litet hjärta. ♥
 
Nu är han på vift en sväng och sedan bär det av med bil och värdelös musik till familjen i Motala. Imorgon är det den viktigaste dagen på året. Jag hoppas att ni är väldigt medvetna om det.
 
Nu ska jag ta ner min tvätt som hänger i hela lägenheten.
 
Det var det hela.

Jag är med men ändå aldrig riktigt där

Publicerat klockan 11:29:00 i: Dagbok
Idag är det tisdag och jag är vaken fast ändå inte. Igår hade jag besök av Johan och vi satt på balkongen och pratade alldeles för länge för att jag skulle kunna vakna pigg imorse. Dessutom hade jag attans svårt att somna när jag väl lagt mig i sängen. Efter väldigt lite sömn vaknade jag dödentrött. Rimligtvis. Min tvättid blev framskjuten och förkortad och jag började tvättningen vid nio istället för sju. Nu är alla maskiner tvättade och kläderna ligger i torktumlaren eller hänger i torkrummet. Det verkar dock inte som om torktumlaren gör något vettigt jobb den här gången. Den verkar inte bli varm och kanske är det något fel på den. I värsta fall får jag väl pynta hela lägenheten med kläder som ska torka på galgar. Det blir ju... kul.
 
Vet ni för övrigt att det här inte är vilken tisdag som helst? Det är tisdagen i min födelsedags- och namnsdagsvecka, den extremt viktiga Elin-veckan minsann. Det var dock inte alls det jag syftade på. Nej minsann, idag är dagen då min sedan länge bortflugna pojkvän kommer tillbaka till Sverige och Linköping. Den där Peter har ju varit borta i två veckor och en dag nu. Två ovanligt långa veckor. Som nu lider mot sitt slut. Det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva hur bra det känns. Kan det inte bara bli kväll nu?

Det kommer annat emellan

Publicerat klockan 12:30:00 i: Dagbok
Idag är det måndag och jag hade tänkt städa. Jag har precis bokat dubbelt tvättpass för morgondagen, 7-12. Allt ska bli rent och dygnet ska vändas på en smula, så det passar alldeles utmärkt.
 
KAKOR, KAFFE OCH SLÄKT
I torsdags åkte jag återigen buss till Motala för att fira mormors födelsedag. Det bjöds på kakor, kaffe och släkt. På eftermiddagen började det regna och åska ordentligt och det var mysigt att sitta under smattret på altanen. Regnet fortsatte till dagen därpå men slutade ganska tvärt efter lunch och vädret gjorde en helomvändning. Jag gjorde mitt bästa för att ta vara på det fina vädret med att ligga i en solstol i trädgården och läsa bok. Olyckligtvis är inte solande mitt bästa pepp och jag tappade snabbt tålamodet. På kvällen bjöds det på grillat och därefter skyndade jag mig iväg till bussen tillbaka till Linköping.
 
KUBB I SKÄGGET

Fredagskvällen spenderades hos Tomas och Linnéa tillsammans med Daniel, Johan, Carro, Elis och Danke. Det var dags för kubbkväll och kubbandet gick oväntat bra till en början innan turen lugnade ner sig en skvätt. Efter några omgångar var det dags för poker istället och inte heller det gick så överbra. Den natten övernattade jag i Åbylund för att det är betydligt närmare Skäggetorp. Det var en smula märkligt att sova själv i Peters säng, men det gjorde det lätt för det attans blomvattnandet dagen därpå innan jag åkte hem till Berga.
 
FESTLIGHETER I RYD

Lördagskvällen var planerad med festligheter hos Daniel sedan länge. Det blev en dödenrolig kväll med en hög människor som jag enbart kände igen från Platengymnasiet. Kvällen bjöd på whiskey, jägershots, tårta, kaffe, vin, nattbasket, nattpromenad utan skor, bra musik och en gnutta gitarr innan jag tog en taxi hem till Berga.
 
Söndagen var slö i soffan framför Grey's Anatomy. Det finns inte mycket mer att skriva om det.
 
Nu är det alltså måndag och jag ska plocka i ordning i lägenheten en skvätt är det tänkt. Tänkt. Först ska jag äta couscous och köttgryta. Sedan får vi se.
Visa fler inlägg