På stan i staden

Publicerat klockan 15:49:00 i: Dagbok
Det är onsdag och idag har jag, mamma och pappa varit en sväng på stan. På staden, alltså. Det är en galen grej det där. Stan eller staden. Vill ju egentligen inte skriva "stan", men att skriva "staden" låter ju så märkligt. Jag är ju i staden Motala, men på stan. Kan jag tycka. Men innerst inne vill jag inte skriva stan för att det ser så fult ut, alldeles för talspråkigt. Även om det är helt okej att använda det vardagligt, när det är bestämt vilken stad det handlar om. Det är sannerligen inte lätt att vara jag. Oftast blir det så att jag skriver "i centrum" för att slippa knöla.
 
Ja, det var det jag pnulade på för nu. Imorgon är det torsdag och alla vet ju att torsdagen är en happyhappy-dag.

Kaos och andra nödvändigheter

Publicerat klockan 21:43:00 i: Dagbok
Jag befinner mig i Östergötland och har gjort så sedan i lördags. Har ännu inget hemresedatum bestämt men med tanke på att boendet måste sägas upp ska det ju givetvis ske innan månadsslutet. Det är mysigt att vara här på Östgötaslätten. Här trivs jag. Det känns obeskrivligt skönt att flytta hit på heltid om några månader, något som också känns skrämmande är klart. Det är så mycket som är oklart än så länge. Håll en tumme eller två att det löser sig snart. Just nu vill jag bara spola fram tiden och ha sommar. Då är åtminstone några av alla saker lösta. En kanske. Får man hoppas. Optimism är bra, har jag hört. Det är inget fel på lite hederligt livskaos, men då och då önskar jag att saker bara ordnade sig. Annars kan jag tycka att kaos kan vara välbehövligt ibland, så att man inte fastnar i någonting bara för att.
 
Det är en drama-thriller på TV. En kvinna och en man ligger och flyter i havet och det simmar hajar omkring dem. Så man kan ju faktiskt ha det sämre, så att säga.

Oh but we'll stay friendly

Publicerat klockan 11:22:58 i: Dagbok
Det är fredag och det finns många saker som är väldigt bra med det. Ikväll ska jag träffa min goda vän Grete på tacos- och vinkväll hemma hos henne. Det ser jag fram emot. Det var alldeles för länge sedan vi sågs så vi har ju en hel del upcatchande att pyssla med.
 
I övrigt har jag studier att roa mig med idag, imorgon och på söndag. I nästa vecka ska jag en sväng till Östergötland och uträtta hemliga ärenden. Eller åtminstone ett hemligt ärende. Då ska jag mest troligt passa på att träffa Kebabmannen med. Han har ju sitt bo i Linköping. Farligt nära tågstationen.
 
Annars då? Annars lyssnar jag på galen musik och känner mig en smula galen. Nu ska jag istället gå och galna mig över en inlämningsuppgift.
 
Well I know five years is a long time 
And that times change
But I think that you will find 
People are basically the same
Visa fler inlägg