Sönderundra inte

Publicerat klockan 21:27:00 i: Dagbok
Inte ens den senaste bloggdesignändringen lyckades framkalla lusten att skriva. Nu är det ändå dags, kan jag tycka.
 
Jag befinner mig hemma hos Johan i Linköping och han bakar kolakakor. Alldeles strax ska han få den stora äran att blondera slingor i mitt hår. Som ni säkert förstår är han mycket glad över det.
 
På sistone har jag inte haft jättemycket spännande för mig, men för att ni inte ska dö av sönderundrande ska jag sammanfatta det. Jag har varit på Tekken- och pokerkvällar hos Tomas och Linnéa, på Wormskväll hos Daniel och på TV-spelskväll hos Danke. Jag har tittat på Grey's Anatomy, lagat mat och övernattat hos Johan. Jag har ätit kebab på Kebabbaren, sett på Små citroner gula på bio och letat igenom hela Gränden efter en vit t-shirt utan någon mögig och klatshig text på. Jag har varit hemma i Motala, umgåtts med mamma och pappa, klappat på Sessan. Jag har studerat i ett av Linköpings universitets grupprum med bröderna Andersson, varit på spelning på Skylten och ätit på McDonalds. Jag har pimplat på isen, åkt buss 520, tittat på Skilda världar.
 
Nu börjar det lukta gott från ugnen. Dags att gå.

Now I'm going through changes, changes

Publicerat klockan 17:50:00 i: Dagbok
Jag tänkte att det var bäst att ändra designen. Jag trivdes nämligen inte riktigt med att ha en helt förbestämd mall. Nu fick det därför bli så här. Namnet på bloggen "The story of my life" är en låt av Millencolin och samma text har också varit namnet på alla mina skriftliga dagböcker, från 2004 och framåt. Dessutom hette den här bloggen "Elin - The story of my life" förr i tiden.
 
Alla ord därunder har på ett eller annat sätt med mig att göra.
 
Rimligtvis.
 
Mitt namn och så.
 
Höhö.
 
Många ätbara saker, märker ni. Jag gillar mat.
 
Det var det hela.

Cheers darlin'

Publicerat klockan 14:42:00 i: Dagbok
Jag har visst inte skrivit här på ett tag. Det blir så när det antingen händer mycket lite eller händer mycket mycket. Som man ju säger.
 
Jag är fortfarande kvar i Östergötland. Pendlar då och då mellan att vara Linköpingsbo och Motalabo. Just för tillfället befinner jag mig hos mina föräldrar i Motala. Jag och pappa inledde dagen med att bege oss ut på sjön Boren för att pimpla abborre. Det blåste halv storm och nappade ingenting alls, så efter två timmar begav vi oss till bilen för att dricka varm choklad och äta äggmackor. Väl hemma fortsatte jag med after-fish med resten av den varma chokladen bredvid elementet.

 
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på resten av dagen. Imorgon ska jag sätta igång på allvar med studier som behöver göras. Jag ska antagligen till och med åka in till Linköping och sitta på universitetsbiblioteket där. Det blir nog mer gjort då.
Visa fler inlägg