Om du vill vara med mig

Publicerat klockan 09:50:00 i: Dagbok
Fredag och papper överallt. Fredag och spännande saker på gång. Fredag och Melissa Horns nya singel ute på Spotify.
 
Du behöver inte förstå,
men det här är sättet som jag gör det på.
Och det är upp till dig,
om du vill vara med mig.
 
Jag älskar den redan och ser väldigt mycket fram emot då hela albumet släpps den 2 oktober.

Höst i luften

Publicerat klockan 16:17:00 i: Dagbok
Det är torsdag och höst i luften. Det är det allt som oftast nu för tiden, höst i luften alltså. Det är så att man skulle kunna tro att det är höst.
 
Jag sitter vid mitt matbord, dricker kaffe ur min termosmugg och läser om XML. Jag har fixat till blonderingen idag med en pärlblond nyans för att ta bort gula skiftningar. Det blev bättre och jag trivs i det ljusa. Jag trivs med kaffet också, trots att det inte är Intenzo. Bestämde mig för att prova Black Velvet den här gången minsann. Känner att intressesmurfarna hoppar omkring galet här i bloggen nu.
 
...
 
Jag sitter inte alls vid mitt matbord och jag dricker inte alls kaffe. Jag glömde bort mitt bloggskrivande. Nu sitter jag i min soffa och slötittar lite på tisdagens Idol.
 
Ikväll ska jag och Peter åka till mina kära föräldrar i Motala en sväng. Så är det ju Kockarnas kamp också. Bra torsdag!

Blonderingspanik

Publicerat klockan 11:05:00 i: Dagbok
Jag sitter här med blondering i håret. Det är minsann dags att få bort den attans jättelånga utväxten nu. Satte på den medföljande hättan och tänkte köra fullt ut på slingor. Efter mycket om och men insåg jag, precis som förra gången, att hättor nog inte är till för människor med ostyrigt krull. Då är det tur att jag inte är håröm. Jag knökade bort hättan samtidigt som både tålamod och vett började ta slut. Efter en hel del slit var hättan äntligen borta och jag försökte fixa egna slingor istället, eller egentligen bara möga in blonderingsklet lite här och var. Nu sitter jag alltså här med ett tämligen förskräckt ansiktsuttryck och försöker tänka positivt, något som är ganska svårt när blonderingskletet gör håret ljusblått. Får helt enkelt se hur det blir om en halvtimme ungefär.
 
Bortsett från blonderingspaniken består den här onsdagen av Private Practice, kaffe och XML.
Visa fler inlägg