Och någonstans där blev jag den jag är nu

Publicerat klockan 10:43:00 i: Dagbok
Idag är det måndag. Inte vilken måndag som helst dock. Idag är det nämligen dags för mig att flytta till Linköping. Vid lunchtid kommer Johan hit och i eftermiddag hyr pappa ett släp som ska fyllas till bredden och höjden. När mamma slutar jobba ikväll åker vi mot lägenheten i Berga. Det ska bli så attans trevligt att flytta till Linköping. En mening jag, för några år sedan, aldrig trodde att jag skulle skriva.

En enda ambition
Att få brudarna från Berga
att skratta eller gråta
och rymma över taken
Bort från regelboken, stöveltrampet,
tegelväggen, la isla bonita
Och dom brandgula stolarna man staplar på varandra
Lars Winnerbäck - Söndermarken

When seasons change

Publicerat klockan 17:28:00 i: Dagbok
Det är måndag och mulet väder. Det gör inte så mycket dock. Snart ska jag iväg med bussen hem till Johan i Linköping, och där är det trevligt oavsett. Idag fick jag reda på att jag fått en lägenhet i Linköping, en tvåa på 45kvm. På onsdag är det dags för kontraktsskrivning. Antagligen flyttar jag och mina katter in redan i maj, och det är ju jättesnart! YAAAAAAAAAAAAAAAY!
 
Min magkatarr mögar en aning med mig och knorrar, skaver och svider. Jag kan inte gå till vårdcentralen förrän jag listat om mig från Malmö, vilket tar ungefär två veckor. Så nu är tanken att jag ska ändra mina matvanor till att bli både mer regelbundna och nyttigare, samt äta medicin tills magen lugnar ner sig. Jag inbillar mig att det hjälpt något, och det är ju minsann positivt. Det får dock bli mjölk i kaffet en tid framöver. I övrigt mår jag prima köttbulle!
 
På sistone i mitt lilla liv har det väl inte hänt något överväldigande eller jättespännande, men nog trivs jag här uppe i Östergötland minsann. Jag har umgåtts med trevliga människor i Linköping, spelat bowling och biljard, suttit på uteserveringar i solen och pubar när solen gått ner, gått promenader, klappat katterna, läst ut Femtio nyanser av honom, tittat på säsong nio av Grey's Anatomy, sökt en hög med jobb, varit på lägenhetsvisningar, lyssnat på fin musik, bjudit mina föräldrar på trerätters, gjort en sliskig pavlova, och lagat god köttgryta.

Instagrambloggen

Publicerat klockan 19:39:00 i: Dagbok
Nu när jag läst ut boken Madeleine tänkte jag liva upp min annars ganska bildlösa blogg med några Instagram-bilder från den senaste tiden. Mest för att testa det, för mig, nya verktyget som kopplar ihop min Instagram med bloggen. Lätt som en plätt! Så kan man trycka på bilderna för att se dem i större format också.
 
   
Visa fler inlägg