Hej å de!

Publicerat klockan 19:38:00 i: Dagbok
Hej!
 
Jag brukar aldrig skriva hej i början av blogginlägg. Därför tänkte jag prova någonting nytt. Det låter ju lite trevligare med något inledande kanske. Nu var ju tanken med det här inlägget att prova att skriva hej i början. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Enbart ett hej känns ju lite kort att publicera, kan man ju tycka.
 
Idag är det alltså onsdag och lillördag. För oss här hemma innebär det tvättdag och lugn myskväll med god mat. Jag ska se om jag kan övertala min käre sambo om att se någon smörig, gulligullig och lättsmält romantisk komedi. Det kanske går lättare om jag dessutom utmanar honom i en spelomgång av det Newcastle United-Monopol som jag överraskade honom med igår. Igår kväll var vi dessutom på fotbollsmatch på Swedbank Stadion mellan Sverige - Kazakstan. Så att, en romantisk komedi ikväll känns ju nästan som ett krav. Let's pray (som var ett av mina favorituttryck när jag var 16 år)!
 
Tack och adjö, fiskespö!

Dagens spis

Publicerat klockan 18:28:00 i: Dagbok
Här är en printscreen på mitt album i min iPhone. Ni förstår att det är mycket viktigt att fota spisen så att man inte glömmer att den är avstängd. Det vore ju synd om huset brann ner. Eller åtminstone om man gick omkring och undrade hela dagen om spisen verkligen stängdes av.
 

"Dagens outfit" kan slänga sig i väggen. "Dagens spis" är det nya!

Jobbet som vit katt

Publicerat klockan 18:21:38 i: Dagbok
När man söker jobb inom media är det uppenbart att man siktar ganska brett. Kanske ska söka det här? Tror det skulle passa mig utmärkt.
Visa fler inlägg