Sista maj

Publicerat klockan 13:06:29 i: Dagbok
Tisdagskvällen med Grete var trevlig på alla sätt och vis, och imorgon ses vi igen.

Igår hade Filip slutseminarium för kandidatuppsatsen och det firades med mat och öl på Mascot med Dennis, Carro och Pelle. Under hela gårdagen trodde jag att det var torsdag, vilket gör att jag idag har fått mig en extradag.

Idag är det alltså torsdag, vilket innebär att det imorgon alltså är fredag och första juni. Då var det ett år sedan examen, ett år sedan jag flyttade till Malmö och ett år sedan jag blev sambo.

I helgen får vi besök av Johan och fredagen bjuder på fest i Lund med bland andra Grete och Chrillon. På lördag spelar Ozzy & Friends på Stadion, och Filip tycker detta är så spännande att vi ska sitta någonstans utanför Stadion och lyssna. Hoppas att vädergudarna beter sig.

Firardagen

Publicerat klockan 19:30:15 i: Dagbok
Idag firar mamma och pappa 25-årig bröllopsdag. Grattis ♥

Dessutom är Filip iväg på sin examenshögtid, vilket bör göra det här till den officiella examensdagen. Så ett grattis till honom också. Han fick biljetter till Lars Winnerbäck på Sofiero slott i Helsingborg, 9 augusti, av mig i examenspresent. Känns helt galet att planera augusti redan. Det var ju nyss det blev mars?

Själv firar jag inte mycket. Ändå får jag finbesök om en stund då en saknad Grete kommer hit på besök över några droppar rödvin.

En veckas sommarlov nu

Publicerat klockan 18:31:40 i: Dagbok
18:15 I fredags kväll var vi på vernissage i Augustenborgs botaniska takträdgårdar. Gratis vin, gratis öl, gratis bullar och en hel del fina och fiffiga ekologiska produkter av olika slag skapade och designade av Carros produktdesignsklass. Efter vernissagen begav jag, Filip och Pelle oss till McDonalds för flötig kvällsmat, innan vi cyklade vidare hem till Pelle för lite häng.


Sommarkväll i maj.

Lördagen startades med en sen lyxfrukost bestående av världens godaste grillade laxbagel och vaniljlatte från Wayne's, avnjutet nere på trappan vid kanalen i solen. Helt plötsligt kom jag på den utmärkta idén att hyra bil och åka till Frida och Jonas i Göteborg, där även Anders och Susanne höll hus under helgen. Efter lite snabbpackning var vi iväg. Spontant och härligt. När vi några timmar senare plingade på dörren till nya lägenheten var det förvånade men glada miner. Kvällen tillbringades med mat på en uteservering och avslutades med röstningen för Eurovision Song Contest och en storvinst för Sverige och Loreen. Natten var först kylig och sedan dödenvarm med solstrålar som grillade oss från tidiga morgonen där vi låg på luftmadrassen.

Söndagen inleddes med en frukost i solen på gräsplätten utanför lägenheten var det dags att bege oss ner till Malmö igen. Det var en mycket trevlig, om än lite kort, vistelse i Göteborg med hela svärfamiljen samlad.

Idag har jag färdigställt magisteruppsatsen och skickat in till examinator. På grund av strul med tidsplanering av opponeringstillfällen och bristande information kommer det hela skötas skriftligen och bli uppskjutet till mitten av juni. Detta innebär att jag är ledig fram till måndag när sommarjobbet drar igång. En veckas otippat sommarlov alltså!
Visa fler inlägg