Halvmulen motivation

Publicerat klockan 11:35:54 i: Dagbok
Idag är det torsdag och halvmulet väder. Det gör inte så mycket, för idag har jag tvingat fram en gnutta motivation till min magisteruppsats. Jag behöver sådana dagar ibland, för att komma framåt. Jag behöver mindre ambitiösa dagar också, för att inte gå vilse, drunkna eller försvinna i alla akademiska begrepp och forskningsetiska regler.
Studerar relationsmarknadsföring med diverse relationsproblem på Seattle Grace Hospital i bakgrunden.

Lillördag och fotbollskväll

Publicerat klockan 21:14:18 i: Dagbok
Gårdagen var en alldeles exemplarisk dag för häng på någon av Möllans uteserveringar. Så blev det. Termometern visade 17 grader och himlen var blå. Det var vårkänslor och lyckorus.

Idag är det lillördag och det ska firas med hembakad pizza. Det blev ju fullkomligt omöjligt att stå emot frestelsen när jag blev tillfrågad på receptet tidigare idag. Så nu står alltså degen på jäsning. Jag hann bli ganska hungrig under finalen av Sveriges Mästerkock, så nu får det gärna jäsa klart snart.

Ikväll är det fotboll på TV:n här hemma. Det är Milan - Barcelona, och jag skäms lite över att erkänna att det ska bli lite spännande att se om Zlatan gör något mål. Jag har blivit skadad av mitt samboliv med fotbollsnörden.

Förändring och variation

Publicerat klockan 13:51:11 i: Dagbok
Inte långt efter att förra inlägget skrevs lyckades jag äntligen komma ifrån biblioteket. Hemma färgades det röda, urblekta håret bort. Nu är det brunt istället. Rött, urtvättat hår är inte så charmigt. Jag är ganska missnöjd över att det försvann så fort dock. Jag trivdes i mörkt brunrött, som det var från början. Nu ska jag försöka lära mig att trivas i brunt, för ett tag. Förändring är bra och variation förnöjer, typ.

Idag har jag fått godkänt på en uppgift och ämnar fortsätta knökandet med att sätta ihop frågor till min enkätundersökning. Jag dricker svart kaffe ur min silvergröna termosmugg och är glad att jag slipper gå fram och tillbaka till köket för att fylla på nytt stup i kvarten. En grävmaskin utanför fönstret stör mig med oljud, så termosmuggen gör att det känns en gnutta bättre.
Visa fler inlägg