Ungdomsrummet

Publicerat klockan 11:23:36 i: Dagbok
Tänkte liva upp i flyttmörkret med en gammal, och suddig, bild på mitt rum som det såg ut när jag gick i gymnasiet. Då blir jag lite lycklig i själen när jag tänker på att jag i alla fall slipper måla lägenheten själv. Det är kämpigt att måla, ska jag säga er. Nästan lika jobbigt som flyttstädning.
Jag förstår att ni är avundsjuka på mina fina Millencolin-plancher. Nu för tiden, när jag bor med en människa som verkligen inte förstår poängen med Millencolin, har jag plancherna bakom en annan tavla. Så de är ju i alla fall där i smyg. Det känns tryggt.

Orolig sömn och fullt schema

Publicerat klockan 10:36:04 i: Dagbok
Jag har sovit dåligt igen. Har vaknat vid flertalet tillfällen och känt mig betydligt mer pigg än jag borde. Ändå känner jag mig trött nu när jag stigit upp. Idag har jag dock inte tid att vara trött. Det är mycket som står på agendan idag. Inte en lugn stund, skulle man kunna påstå.

Igår gick vi till sängs innan midnatt. Wallander - Hämnden på det och avslutningsvis Spotify ur mina hörlurar. Det var en väldigt lugn fredagskväll. Idag blir det en väldigt lugn lördag. Ja, om man bortser från allt skit som måste fixas alltså. Inte en lugn stund, men ändå alldeles för lugnt. Så att säga. Jag längtar till en vanlig helg, utan packning och flyttstädning. En vanlig hederlig helg. Det kan ju omöjligt vara för mycket begärt.

Stressad och upp-och-ner

Publicerat klockan 10:10:13 i: Dagbok
Idag är det fredag och liksom de flesta dagarna nu för tiden ska denna dag tillägnas flytten. Det ska städas och det ska packas. Fönstrena ska tvättas, spisen skrubbas och garderoberna torkas ur. Förhoppningsvis ska vi idag äntligen sälja vår soffa och våra utemöbler.

Jag har sovit oroligt inatt. Legat vaken och vänt mig fram och tillbaka så att lakanet blivit skrynkligt. Det är stressigt att flytta, ska jag säga er. Lägg till några ofärdiga inlämningsuppgifter till det, och stressfaktorn är ett oundvikligt faktum. Nästa gång jag flyttar ska jag kosta på mig en flyttstädningsfirma. Det blir nemas problemas, då kommer jag ju vara rik som ett troll.

Det var väl allt jag ville ha sagt. Allt är upp-och-ner och ingenting på sin plats. Inte ens det jag drömmer om.
Visa fler inlägg