Nåt annat än det här

Publicerat klockan 21:23:00 i: Dagbok
Som alltid var det ett tag sedan sist. I det här fallet inte särskilt lång tid, bara några dagar. Eller, mer en än vecka visserligen. Sedan sist har jag hunnit vara sjuk, behöva ligga hemma och därav missa en Winnerbäck-konsert i Helsingborg. I helgen var jag och Filip på besök i Göteborg för att vara med på Fridas 25-årsfest. Det var en trevlig fest och en helg som gick alltför fort, som vanligt.

Lyckligtvis går vardagarna också fort. Imorgon är det redan fredag, och oj vad jag har längtat till den här helgen. En veckas ledighet. En veckas sommarvärme. En veckas underbarhet. Jag ska läsa böcker, fota och göra absolut ingenting.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött

Publicerat klockan 19:29:36 i: Dagbok
Återigen denna tystnad här. Man skulle kunna tro att jag har annat att göra om dagarna, men mest troligt beror det på att jag är för lat och för oinspirerad.
 
Oinspirerad, omotiverad, trött. Tre ord som beskriver ganska bra hur jag känner mig och också orsaken till varför bloggen hamnar i skymundan. Sommaren lider mot sitt slut utan att jag hunnit märka av att den varit här. Veckorna passerar förbi med innehåll som skvallrar om bristande motivation och energi. Jag har inte haft någonting ledigt i sommar och det börjar märkas. Tanken på att det är ett helt år kvar till nästa ledighet vill jag förtränga och tanken på att hösten närmar sig likaså. Nog för att jag gillar hösten. Varje höst är ju lite av en nystart i sig. Frågan är vad som startar i höst. Om något startar överhuvudtaget. Tanken på att inte veta hur jag ska spendera hösten äter upp mig. För varje vecka som passerar river hösten loss en liten tugga av mig och äter upp den. Jag har visserligen kommit in på diverse intressanta kurser till hösten, inom fotografi, digitala bilder, grafisk design för webben och webbdesign. Sådant som jag trivs med. Sådant som inspirerar om man är motiverad och motiverar om man är inspirerad. De ska jag läsa om jag inte får någonting annat. Men, jag vill ju givetvis ha ett jobb istället så jag söker hela tiden, allt möjligt. Ett fast jobb, en fast punkt, en början på något verkligt nytt.
 
Nu var ju inte det här tänkt att bli ett blogginlägg med en tråkig och deprimerande klang. För även om jag har svårt att finna inspiration och motivation händer det en del roligheter. I helgen kom jag äntligen iväg på stugsemester, som jag så länge längtat efter. Vädret höll sig på vår sida och det var trevligt. Det var inte mycket jag skulle ha ändrat på, utom möjligtvis bristen på fisk i sjön.
 
För ungefär en vecka sedan, den 1 augusti, fyllde jag 23 år. Se där!
Visa fler inlägg