Laddad och klar

Publicerat klockan 14:53:42 i: Dagbok
Nu är jag klar med allt och jag tror att alla nödvändigheter ligger i väskan. Kamerans batteri är fulladdat, minneskortet är tomt och sitter i. Jag är laddad. Alldeles strax ska jag pallra mig bort till Malin, varifrån vi ska åka till flygplatsen med bil. Jag har lyckostrumporna på mig, och det andra paret av exakt likadana strumpor ligger i väskan för hemresan. Nu när jag börjat med de här tönterierna går det ju inte att sluta. För tänk om jag skulle flyga utan strumporna och något mot förmodan gick fel, då skulle det ju nästan vara mitt fel.

Fixar inför Gdansk

Publicerat klockan 12:07:06 i: Dagbok
Nu är det äntligen fredag. I eftermiddag flyger jag, Malin och Carro till Gdansk i Polen där vi ska spendera helgen. Jag har tillbringat förmiddagen med att packa, ladda systemkameran, rensa kattlådan, gå ut med soppåsen, handla, fylla på ny kattsand och diska allt vi äger och har. Så nu blir nog Filip glad när han kommer hem från Belgrad imorgon. Jag har inte ens hunnit dricka kaffe än.

Nu är det bara kaffedrickande, duschande, luggplattande, lägga ner plattången, värma och äta en matlåda, diska matlådan, ställa in den torkade disken och kolla igenom allt ett antal gånger, som fattas. Tror jag. Igår kväll drog jag ur spisens kontakt så nu slipper jag oroa mig för att katterna sätter igång den.

Under större delen av gårdagen var jag för övrigt jättetöntig och kände mig ensammast i hela världen. Jag var ledsen på att jag inte hade någonting att göra, ledsen på att jag inte hade någon god mat att äta, ledsen på att jag inte hittade det bra Grey's Anatomy-avsnittet och ledsen på mitt diskberg. Och då menar jag inte lite vardagsdeppig, utan snarare alla-jag-känner-har-övergett-mig-och-kvar-finns-bara-jag-och-min-disk-ledsen. Jag bölade och bölade, samtidigt som jag tänkte på hur dumt det hela var, för jag hade ju ingenting att vara ledsen över. Det var bara en sån dag.

Idag är allt så bra att jag till och med skuttar omkring i lägenheten.

Tillfälliga foton i headern

Publicerat klockan 22:21:23 i: Dagbok
Jodå, nu är en ny header på sin plats. Visserligen en tillfällig, då jag inte känner mig helt hundra på de foton som för närvarande befinner sig där. Min vanliga dator är på service och min gamla, som jag använder så länge, är helt tom på bilder. Jag letade igenom de foton som redan laddats upp på bloggen och sparade ner till datorn. Där var utbudet inte särskilt stort och inte heller mitt engagemang.
Visa fler inlägg