Julen är redan här

Publicerat klockan 22:22:45 i: Dagbok
Jag tog precis min första klunk glögg för den här hösten och jag slogs genast av en extrem julkänsla. Jag vill ju griljera julskinka, baka julgodis, julpynta och hela köret nu. För ett par veckor sedan gjorde jag en julplaylist på Spotify och delar av önskelistan är redan nedskriven. Jag börjar alltid lite tidigt. Min juletid är lite längre än de flesta andras. Det är fint det.

Vi vandrade gatorna i timmar där

Publicerat klockan 23:58:48 i: Dagbok
Söndag och ännu en helg har nått sitt slut. Helgen innebar besök från Göteborg och vi har haft en mysig helg med Köpenhamn, shopping, mat, fika, spel och promenad. Hösten har visat sig från sin gråaste sida men nog hade vi det trevligt ändå.
Hösten börjar lida mot sitt slut och snart ligger alla löv på marken.
Nyhavn i Köpenhamn.

Klockorna har ställts om till vintertid, imorgon börjar en ny vecka och på tisdag är det november. En lång och mestadels grå väg till december och ett lite ljusare advent. Tur att det är festligheter och tvåårsjubileum med mitt hjärta att se fram emot.

Fredagsmys

Publicerat klockan 18:44:41 i: Dagbok
Lägenheten är dammsugen, diskberget borta, tvätten tvättad, nya gardiner är upphängda och potatisen är skalad. Vi belönar oss med kall öl och lite rödvin. Gästerna är på väg, Filip spelar gitarr och jag passar på att skriva några rader här. Snart ska resten av maten fixas och sen blir det fredagsmys.
Visa fler inlägg