Effektiva viktigheter

Publicerat klockan 10:38:16 i: Dagbok
Gårdagen kan jag väl säga var ett litet snedsteg i min annars så viktiga vecka. Idag är jag back on track med studier och jag till och med funderar på min kommande magisteruppsats. Jag har några tankar som jag kan bygga vidare någonting på och det känns ganska lugnande. Dessutom har jag satt upp en egen deadline för mig själv, vilket innebär en hel del läsande och skrivande idag, imorgon och på fredag. Är jag effektiv bör det inte ta så farligt lång tid ändå. Kaffe kan behövas.

Koncentrationen på annat håll

Publicerat klockan 22:31:16 i: Dagbok
Jag åker tåg hemåt Skåne och passade på att göra det ljusare här inne. Det kan behövas när det är så mörkt utomhus.

Nu är det hur som helst slut på långhelgen och dags att ta tag i både det ena och det andra. Trots att motivationen är låg och koncentrationen på annat håll är det hög tid att prioritera viktigheter.

Långhelgen lider mot sitt slut

Publicerat klockan 23:20:08 i: Dagbok
Söndag och snart slut på långhelgen i barndomsstaden. I helgen har vi hunnit med både ett 75-årsfirande med överraskningsbesök och middag på restaurang igår, och ett namnsdagsfirande med fika idag.

Kvällen har bjudit på Beck-film i vanlig ordning och jag har somnat på soffan. Jag vaknade till och nu ser vi ännu en film med Gunvald och gänget.

Imorgon ska jag träffa en saknad vän och till kvällen hoppas vi att vädret stormat färdigt och att tågtrafiken fungerar som den ska.
Visa fler inlägg