Att flyttpacka

Publicerat klockan 21:55:31 i: Dagbok
Idag har jag varit hemma för att packa och fixa till flytten. Ändå är jag inte klar på långa vägar. Det hänger kläder i hela min lägenhet, spisen och ugnen behöver sig både en och tre omgångar och badkaret måste skrubbas. Jag ska packa ytterligare ikväll och imorgon måste jag bli klar. På söndag ska jag sitta med opponering och på måndag opponeras examensarbetet. På måndag kväll kommer min familj och dagen därpå ska vi köra saker till tippen, tvätta fönster, rengöra bakom spisen, avloppet och finputsa. På onsdag kan jag inte hjälpa till med det sista, då jag ska äta brunch med klassen och ta examen. Mamma har ont i armen och pappa har brutit revbenet. Just nu känns det omöjligt att hinna allt. Hade ju tänkt att medverka som support på Kvastkampen i helgen. Jag ser inte alls ljuset i tunneln, men imorgon ska jag verkligen försöka överge min lägenhet en stund. En liten paus är jag i behov av. Dessutom måste jag ju heja på mediacirkusen. Jag känner mig ganska usel som inte hinner vara där. Bäst att sätta fart...

Vår examensbebis

Publicerat klockan 12:26:12 i: Dagbok

img_3767 (MMS)

Här har vi det. Vår bebis. Examensarbetet, några minuter innan inlämning. Hur galet? Jag har aldrig varit med om något farligare.

Det närmar sig

Publicerat klockan 11:11:42 i: Dagbok
Fredag och jag börjar dagen i lugnt tempo framför en film med kaffe som sällskap. Efter lunch ska jag till universitetet och pilla med examensarbetet. I eftermiddag kommer Filip och helgen kommer att bestå av packning och städning i dess allra högsta grad. Det är visst något som närmar sig.
Visa fler inlägg