I love your true colors

Publicerat klockan 19:38:04 i: Dagbok
Bulltofta rekreationsområde.

Jag förlorade minigolfen, men allt som allt var det en trevlig promenad i ett fint och stort område. Vitt vin är på kylning, ikväll ska vi antagligen fortsätta vårt Lost-maraton med ytterligare några avsnitt och jag ska nog ge mig på att redigera bilder från Idas student.

Den vackra platsen bakom hörnet

Publicerat klockan 13:12:46 i: Dagbok
Jag fick ett ryck i förmiddags och gav mig ut på joggingtur. Varvat med vanlig hederlig gång, ska jag väl nämna. Känner mig ändå väldigt hurtig och stolt nu efter en dusch. Jag sitter här med min nybryggda kaffe och glädjs åt vilket fint område vi bosatt oss i. Inte alls långt härifrån finns stora grönområden med små dammar med broar, fotbollsplaner, minigolfbanor och motionspår. När Filip kommer hem från jobbet ska jag ta med honom ut på en promenad och hoppas att minigolfen fortfarande är öppen. Kameran ska nog få följa med på promenaden också. Det var alldeles för länge sedan den dammades av och rastades, så att säga.

Du vet hur jag kan bli

Publicerat klockan 14:35:33 i: Dagbok
Gårkvällen spenderades med några glas vin och grillning vid Västra hamnen med Filip och Ingelström. Det fanns inte ett moln på himlen och det var en fin och stilla kväll. Mina sommarkurser behandlar mig väl för tillfället och just nu finns inte mycket att göra förutom att ta vara på sommaren. Detta har medfört en viss rubbning i dygnsrytmen. Svårt att somna om kvällarna och dagarna kickas igång senare än de borde. Idag känner jag mig seg och jag försöker hitta energi i mina kaffekoppar. Jag har försökt att vara kreativ med WEFO webbyrås hemsida, men blir aldrig nöjd och skjuter upp småpillet. I eftermiddag ska jag till Svågertorp för att besöka IKEA och djuraffären.
Om en vecka ska vi hämta hem vår lilla kattunge, Celia. (Foto: Linn)
Visa fler inlägg