Om du letar efter någon du kan ändra på

Publicerat klockan 11:45:23 i: Dagbok
Jag återgår mot min vilja till vardagen och här sitter jag med en kaffe. Jag har redan varit en sväng på universitetet och lämnat in en vetenskaplig artikel. Om en stund ska jag tillbaka för föreläsning. Jag önskar att jag kunde säga att jag såg fram emot det. Jag antar att jag får ta vara på dessa tillfällen av universitetets trygghet för om dryga 3 månader lämnar jag med en examen. Blandade känslor inför den ovissa framtiden i den ovissa men ack så spännande mediebranschen. Jag vet åtminstone vilket håll jag ska åt. Det är inte alla som vet det, minsann.
Melissa Horn var underbar i söndags i Köpenhamn.

Tänk om och tänk om inte

Publicerat klockan 15:02:28 i: Dagbok
Fredag och idag har jag varit här i två veckor. Det är bara en helg kvar och jag undrar varför tiden alltid går så fort när jag trivs? Det glädjer mig dock att efter vårterminen kommer jag att bo på heltid i den här staden. Jag har nog aldrig sett fram emot något så mycket. Så det finns ju givetvis positiva saker med att tiden går fort. Jag har ofta svårt att leva i nuet. Jag kommer alltid på mig själv med att oroa mig för framtiden på ett eller annat sätt. Ofta är jag inne på spåret som jag skulle vilja kalla "tänk om jag inte får uppleva framtiden". Jag har ont i nacken och svårt att svälja när jag tänker på orsaker och konsekvenser.

I helgen ska jag leva i nuet i alla fall och se positivt på saker och ting. Nu ska jag njuta av att mitt kaffe är gott. Fast det är det inte. Det har stått sen imorse. Sen ska jag njuta av att Filip kommer hem. Det blir nog inga problem. Kanske ska göra nytt kaffe också.

Minus 30 mils distans

Publicerat klockan 12:00:22 i: Dagbok
Det har ju varit lite ont om uppdatering på sistone. Jag befinner mig i Malmö och för några dagar sedan skrev vi på ett lägenhetskontrakt till en nybyggnation och en samboframtid. Nu är det enda som fattas en sommar och en examen. Igår hade vi eget Halv åtta hos mig och jag blev bjuden på trerätters med rött vin. Vi har gjort en lista med second hand-butiker som vi ska besöka idag, himlen är blå och solen skiner. Jag har mycket att ta tag i veckan som kommer och om en vecka åker vi till Köpenhamn och lyssnar på Melissa Horn. Det är ganska bra just nu.

För jag vet vem jag är när jag är hos dig.
Visa fler inlägg